default-header
Home XXL-schnitzel restaurant

XXL-schnitzel restaurant

Komen eten bij een XXL-schnitzel restaurant? Bij Schnitzelparadies hebben we een zeer diverse en uitgebreide menukaart. Wij geven je alleen al keuze uit meer dan 50 verschillende schnitzelvarianten. Zo hebben we onze standaard schnitzels en tal van overheerlijke sauzen, maar ook wereldschnitzels met ingrediënten uit alle windstreken.

Schnitzelgerechten

Wij hebben een ruim assortiment schnitzels. Neem bijvoorbeeld onze wereldschnitzel Deutschland met versgebakken ui, spek en champignons of onze schnitzel Amerika met barbecuesaus, spekreepjes, kipreepjes, uienringen en paprikareepjes. Ook hebben we heerlijke lunchgerechten bij Schnitzelparadies zoals verschillende soorten broodjes met verrassend beleg. Neem ons broodje Hawaï met ham, ananas, overbakken met kaas, sla, tomaat en komkommer of ons broodje schnitzel met sla, komkommer, tomaat en een overheerlijke saus naar keuze. Meer schnitzelgerechten zijn te vinden op onze menukaart.

Menu

Reserveren  

Bij Schnitzelparadies waan jij je even helemaal in de Tiroler sferen. Ons restaurant is geheel in Tiroler stijl ingericht: met een blik op de Alpenweide, geurende bloemen aan tafel, het grenenhouten interieur en een pul bier geniet je van een avond om nooit te vergeten. Jong of oud, iedereen geniet van een zorgeloze avond. Onze medewerkers staan zeven dagen in de week speciaal voor jou klaar. Wil jij een bezoek brengen aan Schnitzelparadies? Vergeet dan zeker niet even voor bezoek te reserveren. Reserveren kan via tel: 0475 337 443, via mailto:schnitzelparadies@coxenco.com of via onze website. 

XXL-schnitzel restaurant