default-header
HomeActiesCadeaukaart

Cadeaukaart

Schnitzelparadies

Cadeaukaart

Een leuke cadeautip: de cadeaukaart van Schnitzelparadies! Een ideaal presentje voor een verjaardag, jubileum of een andere bijzondere dag. Verras jouw vriend, vriendin, vader en/of moeder met een feestelijke avond in Tiroler sferen. Geniet van verrassende schnitzels met een blik op de Alpenweide en waan je samen in een ‘Tiroler paradies’.

De cadeaukaart is meerdere keren te gebruiken. Heb je het tegoed nog niet helemaal opgemaakt? Dan blijft het resterende bedrag uiteraard op de cadeaukaart staan en kan deze bij een volgend bezoek gebruikt worden.

Wat ook handig is om te weten: de cadeaukaart van Schnitzelparadies is niet alleen geldig binnen de verschillende vestigingen van Schnitzelparadies. De cadeaukaarten zijn ook bij andere vestigingen van Cox & Co te gebruiken. Zo kun je heerlijk gaan lunchen bij Markt 10 in Roermond, smullen van een frietje bij Piet Friet of een kop thee drinken bij het Tuincafé. Handig toch!

De cadeaukaarten zijn vanaf €5 verkrijgbaar bij Schnitzelparadies en andere vestigingen van Cox & Co. De verschillende mogelijkheden vind je hier.

Cox & Co locaties