default-header
Home Groepen

Groepen

Groepsuitje

Bij Schnitzelparadies

Wil je graag met een grotere groep komen eten bij Schnitzelparadies? Dat is zeker mogelijk! Wij bieden arrangementen voor groepen vanaf 10 personen.

Na een gezellig dagje uit samen de dag afsluiten of juist de avond samen gezellig beginnen. Schnitzelparadies Roermond beschikt over genoeg ruimte om er een feestelijke avond van te maken. Uiteraard is er ook aan de kleintjes gedacht: deze kunnen zich vermaken in de kinderhoek.

De afsluiter van jouw teamuitje

Onze locatie is gelegen in het centrum van de stad, nabij toeristische trekpleisters. Als afsluiting van een teamuitje is een bezoek aan Schnitzelparadies een goede keuze. Met een keuze uit meer dan 50 schnitzelvarianten hebben wij voor ieder wat wils. Denk hierbij aan traditionele schnitzels met hollandaise-, stroganoff- of champignonsaus. Dat wordt zeker smullen!

Groepsarrangementen

Voor grote groepen bieden wij speciale arrangementen aan:

  • Kleine Trek: een driegangenmenu met een soepje, een schnitzel van 120 gram inclusief gewenste saus en een dessert. Ideaal voor een gezellige lunch.
  • Grote Trek: een driegangenmenu met een soep, een schnitzel van 200 gram inclusief gewenste saus, aardappelsalade, gemengde salade, onbeperkt friet of wedges en als uitsluiter een dessert. Bij dit arrangement zit tevens één drankje inbegrepen. Ideaal voor een feestelijk diner.

Naast deze arrangementen hebben wij ook een speciale kaart voor groepen:

Arrangementsprijzen vanaf 10 personen