default-header
HomeOver onsOver Schnitzelparadies

Over Schnitzelparadies

Waan je even in

Het paradies

Bij Schnitzelparadies in Roermond waan jij je even in Tiroler sferen. Je hebt keuze uit meer dan 50 schnitzelvarianten, van kleine tot grote schnitzels en tal van overheerlijke sauzen. Voor de kleine gasten zijn er speciale kinderschnitzels. Alle schnitzels worden gereserveerd met frites en salades. Wist je dat alle schnitzels met een soep of voorgerecht vooraf en een dessert na, ook als compleet menu verkrijgbaar zijn.

Geniet bij Schnitzelparadies van een traditionele schnitzel met champignonroomsaus, peperroomsaus of een van de andere heerlijke sauzen. Of laat je verrassen door de befaamde wereldschnitzels, met ingrediënten uit verschillende windstreken, die bij veel gasten favoriet zijn. Behalve schnitzels heeft Schnitzelparadies ook andere vlees- en visgerechten en vegetarische gerechten.

Naast een ruim assortiment schnitzels, kun je bij Schnitzelparadies uiteraard ook terecht voor de traditionele ‘currywurst mit pommes’, maaltijdsalades. Maar nóg verrassender is Schnitzelparadies met de lunch. Wat dacht je van diverse soorten broodjes met verrassend beleg, bijvoorbeeld een broodje met een schnitzel en een heerlijk sausje? Dat is nog eens verrassend anders!

Schnitzelparadies is geheel in stijl ingericht. Met een blik op een Alpenweide, geurende bloemen aan uw tafel, een grenenhouten interieur en een heerlijke pul bier waan jij je even in het paradies. Kom het zelf eens beleven!

Grüss Gott!

Het paradies