default-header
HomeActiesTicketmenu’s

Ticketmenu’s

Arrangement

Ticketmenu

Maak bij Schnitzelparadies jouw avond uit helemaal compleet. Kom heerlijk dineren en sluit de avond af met een film bij Foroxity Roermond. Zo combineer je food en film voor één voordelige prijs.

Geniet van een overheerlijk driegangenmenu óf schnitzel bij Schnitzelparadies. Vervolgens kun je genieten van een film naar jouw keuze.

Bekijk hier onze volldige menukaart
Ticketmenu

Wij raden aan om ruim voor aanvang van de film naar Schnitzelparadies te komen. Voor het driegangen ticketmenu is dit twee uur voor aanvang van de film. Zo kun je in alle rust genieten van je maaltijd en ben je zeker op tijd voor de start van de film.

Reserveren voor het Ticketmenu Arrangement kan telefonisch via 0475 337 443 of heel eenvoudig via de website. Vervolgens zullen de medewerkers van Schnitzelparadies voor jou de filmkaartjes regelen. Geef bij het reserveren duidelijk aan naar welke film je wenst te gaan en hoe laat deze film draait.

Je kunt uitsluiten gebruikmaken van het Ticketmenu Arrangement indien de film niet uitverkocht is op het moment van reserveren.