default-header
HomeOver onsKindvriendelijk restaurant

Kindvriendelijk restaurant

Altijd welkom

Families met kinderen

Bij Schnitzelparadies denken wij ook aan de kleintjes! Schnitzelparadies is een kindvriendelijk restaurant in Roermond. Door onze kindvriendelijke gerechten, gezellige speelhoeken en kindvriendelijke verassingen zullen jouw kinderen zich meteen thuis voelen.

Een feestelijke maaltijd

Of je nu ‘s middags tijdens de lunch aanschuift of ‘s avonds voor een heerlijk schnitzelmenu, we houden altijd rekening met de kinderen. Op onze kaart staan diverse gerechten, speciaal voor onze kleine genieters. Zo kunnen ze onder andere genieten van een kinderschnitzel ofwel Pinkeltjesschnitzel. Voor maar € 6,95 serveren wij een Hänselmenu (frites met appelmoes, mayo, frikandel of kroket), of een Gretelmenu (frites met frites met appelmoes, mayo en kipnuggets). Daarnaast staat er ook een heerlijk kinderijsje op het menu dat precies groot genoeg is. Bij al onze kindergerechten zit ook nog een verrassing!

Waarom Schnitzelparadies ideaal is met kinderen:

  • Er zijn speciale kindergerechten
  • Er is een speelhoek
  • Er zijn leuke kleurplaten
  • Verschoontafel aanwezig
  • Kinderstoelen aanwezig
  • Een flesje opwarmen is mogelijk
  • Ieder kind krijgt een verrassing

Speelkwartier!

In ons kindvriendelijke restaurant hoeven jouw kinderen zich voor, tijdens én na het eten zeker niet te vervelen. Schnitzelparadies beschikt namelijk over een leuke speelhoek waarin kinderen zich kunnen vermaken. Als jouw kinderen liever aan tafel blijven zitten, kunnen ze een kleurplaat inkleuren.

Voor de allerkleinste kinderen is er een kinderstoel en een verschoontafel aanwezig. Flesje opwarmen? Vraag gerust een van onze medewerkers, zij helpen je graag.

Bioscoop én schnitzels

Een bezoek aan Schnitzelparadies Roermond is ook leuk te combineren met een (kinder)film bij Foroxity Filmarena. Je kunt dan eerst een hapje komen eten en daarna genieten van een film of natuurlijk andersom.

Ticketmenu