default-header
Home Vleesrestaurant Limburg

Vleesrestaurant Limburg

Kom gezellig eten bij het lekkerste vleesrestaurant in Limburg. Ben jij op zoek naar een geschikte locatie waar je kunt komen genieten van diversen vleesgerechten? Bij Schnitzelparadies ben je aan het juiste adres. Schnitzelparadies is gevestigd in het centrum van Roermond, waar je van alles kunt beleven. Ons restaurant is helemaal in stijl van Tirol ingericht. Kom gerust een keer langs. Geniet van pul bier en een fantastische Tiroler ervaring om nooit te vergeten. Wil je meer over ons weten, neem dan een kijkje op onze website.

Over ons

Vleesgerechten 

Bij Schnitzelparadies kun je komen genieten van een divers en uitgebreid menu. Ons menu is geschikt voor vleesliefhebbers van jong tot oud. Bij ons heb je keuze uit meer dan 50 schnitzelvarianten. De schnitzels zijn verkrijgbaar met traditionele sauzen maar ook met tal van andere overheerlijke sauzen. Ook hebben we verschillende soorten wereldschnitzels, deze zijn bij vele van onze gasten favoriet. Wist je dat alle schnitzels worden geserveerd met frites en salades? Ook is er een compleet menu verkrijgbaar met bijvoorbeeld een soep vooraf en een dessert na. Naast schnitzels hebben we ook nog anderen vlees-, vis en vegetarische gerechten. Bij Schnitzelparadies kun je ook komen genieten van een heerlijke lunch met diverse soorten broodjes met verrassend beleg. Precies weten wat er bij ons op de menukaart staat? Neem een kijkje op onze website. 

Menu

Limburg 

In Limburg kun je genieten van de rust en natuur, maar je kunt ook komen genieten van het winkelen en wandelen in de stad. Ook kun je prachtig fietsen door het Limburgse heuvelland. Wil jij komen genieten van een heerlijk vleesrestaurant in Limburg? Kom gezellig lunchen of dineren in het centrum van Roermond bij Schnitzelparadies. Wil jij een bezoek aan ons komen brengen? Laat het even aan ons weten door even te reserveren. Reserveren kan via de website, via de mail of telefonisch via 0475 337 443.

Vleesrestaurant Limburg