default-header
Home Vlees restaurant Limburg

Vlees restaurant Limburg

Schnitzelparadies is het perfecte vlees restaurant in Limburg. Schnitzelparadies is gevestigd in het centrum van Roermond. Houd jij van een uitgebreid en divers menu? Dan kun je zeker bij ons terecht. Schnitzelparadies is helemaal in Tiroler stijl ingericht zodat jij je bij binnenkomst direct waant in Tiroler sferen. Onze medewerkers garanderen dat dit een ervaring wordt om nooit te vergeten. Schnitzelparadies is het geschikte restaurant voor jong en oud. Wil jij een fantastische Tiroler ervaring beleven? Neem dan zeker een kijkje op onze website.

Over ons

Vleesgerechten 

Bij Schnitzelparadies hebben we een uitgebreid en divers assortiment aan vleesgerechten. Daarnaast hebben we bij Schnitzelparadies zeer verrassende lunchgerechten. Onze lunch bestaat uit diverse soorten broodjes met verrassend beleg. Ben jij een echte vleesliefhebber, dan heeft Schnitzelparadies de perfecte menukaart voor jou. Bij ons heb je keuze uit meer dan 50 verschillende soorten schnitzels met traditionele sauzen of anderen overheerlijke sauzen. Behalve schnitzels bieden we ook anderen vlees– en visgerechten aan, we hebben zelfs vegetarische gerechten. Wil jij weten wat voor vleesgerechten er nu precies allemaal op onze menukaart staan? Neem dat een kijkje op onze menukaart.

Menu

Limburg 

Ons prachtige restaurant Schnitzelparadies ligt in het altijd gezellige Limburg. Limburg is sinds 1867 een van de provincies van Nederland en heeft inmiddels meer dan één miljoen inwoners. In Limburg is genoeg te beleven: je kunt genieten van winkelen in de stad, maar je kunt ook heerlijk wandelen door de natuur. Rondom Schnitzelparadies Roermond zijn er genoeg mogelijkheden waar jij kunt genieten van de prachtige stad, zowel op winkelgebied als de prachtige natuurgebieden rondom de stad. Wil jij graag eten in een vlees restaurant in Limburg? Reserveer dan even een tafeltje, zodat wij op de hoogte zijn van jouw bezoek aan ons. Wil je reserveren? Dit kan via de website, via de mail of telefonisch via 0475 337 443. 

Vlees restaurant Limburg