default-header
Home Uit eten met grote groep

Uit eten met grote groep

Wil jij uit eten met een grote groep? Schnitzelparadies is het restaurant waar jij naar op zoek bent. Wij zijn gevestigd in het centrum van de stad Roermond. Doordat ons restaurant midden in het centrum ligt, is dit de perfecte locatie voor een grote groep die wil gaan uiteten. Wij hebben genoeg ruimte voor 175 personen. Bij ons waan jij je even helemaal in de Tiroler sferen. Ons restaurant is helemaal in stijl ingericht: een blik op de Alpenweide, geurende bloemen, het grenenhouten interieur en een pul bier zorgt voor een echte Tiroler ervaring. De medewerkers van Schnitzelparadies staan zeven dagen in de week speciaal voor jou klaar om ervoor te zorgen dat dit een ervaring wordt om nooit te vergeten. Reserveren kan via onze website.

Groepsarrangementen 

Het is uiteraard mogelijk om met een grote groep te komen uiteten. Bij Schnitzelparadies bieden we zelfs groepsarrangementen vanaf tien personen. Wij hebben diverse arrangementen zoals bijvoorbeeld het driegangenmenu, met soep, een schnitzel van 120 gram met daarbij een overheerlijke saus en een heerlijk nagerecht om af te sluiten. Voor diegene met wat meer trek hebben we ook een driegangenmenu die bestaat uit soep, een schnitzel van 200 gram met een heerlijke saus naar keuze, aardappelsalade en gemengde salade, onbeperkt friet of wedges en een heerlijk nagerecht. Geen hele maaltijd? Dan ben je bij ons ook van harte welkom voor een heerlijke koffie met gebak of een borrelarrangement. Wil jij de arrangementsprijzen weten? Neem een kijkje op de website. 

Groepen

Diverse gerechten 

Bij Schnitzelparadies is er genoeg keuze uit verschillende gerechten. Dit komt door onze diverse en uitgebreide menukaart met vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Bij ons heb je alleen al keuze uit 50 verschillende schnitzelvarianten en tal van overheerlijke sauzen. Wij hebben ook wereldschnitzels, met ingrediënten uit alle windstreken, die bij vele gasten favoriet zijn. Neem eens een kijkje op onze menukaart voor meer lekkers.

Menu
Uit eten met grote groep