default-header
Home Uit eten met groep

Uit eten met groep

Op zoek naar een geschikt restaurant waar je heerlijk kunt uit eten met een groep? Stop dan met zoeken! Schnitzelparadies is het geschikte restaurant bij uitstek. Ons gezellige restaurant ligt in het centrum van de gezellige stad Roermond; ideaal voor een groepsuitje. Makkelijk bereikbaar en door de centrale ligging perfect te combineren met een avondje uit in de stad.

Meer dan 50 soorten schnitzels

Bij ons kun je genieten van een diverse en uitgebreide menukaart vol met overheerlijke gerechten. Schnitzelparadies geeft je de keuze uit meer dan 50 verschillende schnitzelvarianten, van kleine tot grote schnitzels en tal van overheerlijke sauzen. Voor de kleine gasten zijn er speciale kindergerechten verkrijgbaar. Ook hebben we wereldschnitzels met ingrediënten uit alle windstreken, die bij vele van onze gasten favoriet zijn. Onze medewerkers staan zeven dagen in de week speciaal voor jou klaar. Het restaurant is geheel in Tiroler stijl ingericht. Met een blik op de Alpenweide, geurende bloemen, een grenenhouten interieur en met een heerlijke pul bier waan jij je even helemaal in de Tiroler sferen. Reserveren kan via onze website. 

Groepsarrangementen  

Restaurant Schnitzelparadies is gevestigd in het centrum van de stad RoermondZou jij graag met een groep bij ons willen eten? Is dit zeker mogelijk! Ons restaurant biedt namelijk ruimte voor tot wel 175 personen. Bij Schnitzelparadies bieden we groepsarrangementen vanaf tien personen. Wij hebben bijvoorbeeld een kleiner driegangenmenu met een soepje, een schnitzel van 120 gram met saus en een dessert. Dit menu is natuurlijk ideaal voor de lunch of mensen met kleine trek. Ook bieden wij een groter driegangenmenu met een soep, een schnitzel van 200 gram met een saus naar keuze, aardappelsalade en gemengde salade. Dit menu is inclusief onbeperkt friet of wedges en een dessert om nog heerlijk na te genieten. Bij dit menu is een drankje naar keuze inbegrepen. Naast deze heerlijke driegangenmenu’s ben je natuurlijk ook van harte welkom voor een heerlijke koffie met gebak. Meer weten over de groepsarrangementen vanaf tien personen? Neem een kijkje op onze website. 

Groepen
Uit eten met groep