default-header
Home Uit eten in Roermond

Uit eten in Roermond

Wil je uit eten in Roermond? Kom dan gezellig uit eten bij het Schnitzelparadies in Roermond! Waar Roermond vooral bekend staat om haar Designer Outlet, biedt de stad ook veel mooie horecagelegenheden. Na een dagje shoppen in het grote shopping centrum is er niks heerlijker dan je enorme honger stillen met een van onze wereldschnitzels. Kom daarom gezellig genieten in het midden van Limburg.

Tiroler taferelen in Roermond

De schnitzel heeft zijn oorsprong te danken aan Oostenrijk. Wij zijn het Schnitzelparadies dan ook niet als we geen Tiroler taferelen laten terugkomen in ons restaurant. Het interieur is aangekleed met geruite tafellakens en met grenenhouten meubilair.  Ons personeel loopt in authentieke klederdracht rond, de vrouwen in echte dirndls en de mannen in mooie lederhosen. Hier waan je jezelf echt op de groene Alpenweide. In Roermond kun je lekker uit eten met unieke Tiroler taferelen.

Uit eten met veel keuze

Bij ons in Roermond is er voor iedereen wat. Met keuze uit meer dan 50 schnitzelvarianten en een hand vol verschillende sauzen is er meer dan genoeg variatie. Het blijft natuurlijk niet alleen bij schnitzels. Bij ons kun je ook terecht voor een uitgebreide lunch. We serveren huisgemaakte soepen, warme en koude belegde broodjes en maaltijd salades. Toch geen trek in een schnitzel? Dan is er bij ons ook de keuze uit andere typische Tiroler gerechten zoals een broodje curryworst. Voor onze kleine Hänzels und Gretels hebben wij ook nog speciale menu’s. Benieuwd naar ons complete menu? Bekijk hier de volledige menukaart.

Menu

Voor de echte fans

De grootste schnitzelliefhebbers verdienen nog iets extra’s. Spaar bij elk bezoek voor CoxPoints. Per hele bestede euro ontvang je 5 CoxPoints. Zo spaar je dus in de meeste gevallen per hele bestede euro € 0,05 aan toekomstig voordeel. In diverse locaties van Cox & Co kun je gespaarde CoxPoints inwisselen voor producten naar keuze. Met andere woorden: je kunt jouw bestelling gewoon in CoxPoints afrekenen!

CoxPoints Card aanvragen

Reserveer direct bij ons

Overtuigd geraakt door onze Tiroler gezelligheid? Reserveer dan snel en gemakkelijk een tafel bij het Schnitzelparadies in Roermond. Intolerantie, allergie of een dieet? Neem gelieve contact met ons op zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Uit eten in Roermond