default-header
Home Uit eten en bioscoop

Uit eten en bioscoop

Lekker een hapje eten met familie of vrienden in combinatie met een avondje naar de bioscoop? Zo’n avond begint bij het Schnitzelparadies! In combinatie met bioscopen in Roermond en Maastricht maak je een gezellige avond uit compleet. Een ideale manier om even te ontvluchten uit de dagelijkse sleur onder het genot van een heerlijke maaltijd en je favoriete film.

Schnitzelparadies

Met meer dan 50 verschillende schnitzels is het Schnitzelparadies een unieke locatie. Niet alleen een uitgebreide menukaart met klassieke- en wereldschnitzels, traditionele curryworsten en overheerlijke maaltijdsalades, maar ook een avond ondergedompeld worden in Tiroler sferen. Met gastvrouwen en –heren in dirndl jurkjes en lederhosen, grenen houten interieur en uitzicht op een mooie groene Alpenweide is de restaurantbeleving compleet.

Over ons

Bioscopen

Met twee locaties van het Schnitzelparadies in Roermond en Maastricht is er altijd wel een bioscoop in de buurt. Foroxity Roermond is een topbioscoop voor de echte filmliefhebber met 7 zalen, luxe stoelen en tafeltjes, veel beenruimte en onbeperkt zicht op het bioscoopscherm. Een relaxte avond in gezellige sferen beleef je bij Euroscoop Maastricht. Een gezellige stadsbioscoop met maar liefst 6 prachtige zalen die beleving bieden voor iedere filmliefhebber.

Ticketmenu

Onbezorgd een hapje eten met vrienden en familie terwijl het bioscoopticket al op je ligt te wachten doe je met een ticketmenu van Schnitzelparadies. Voor €29,95 geniet je van een heus driegangenmenu voorafgaande aan je favoriete film. Beginnend met een huisgemaakt tomatensoepje, als hoofdgerecht een schnitzel met hollandaise-, champignonroom- of stroganoffsaus en een lekkere chocolade, karamel of kersen coupe als afsluiter. Niet zo uitgebreid uit eten en liever snel door naar de bioscoop? Dan biedt onze ticketmenu voor €22,95 de oplossing. Een 200 gram schnitzel met saus naar keuze, frisdrank of een alcoholische versnapering in combinatie met je bioscoopticket.

Ticketmenu

Reserveer nu

Om ervoor te zorgen dat er op de avond van jouw keuze een tafeltje bij Schnitzelparadies en bioscoopstoel beschikbaar zijn, raden we je aan om telefonisch of via de website te reserveren. Dan kunnen jullie lekker genieten van een onbezorgd avondje uit eten en bioscoop!

 

Uit eten en bioscoop