default-header
Home Teamuitje eten

Teamuitje eten

Met een teamuitje gaan eten in een restaurant? Bij Schnitzelparadies ben je aan het juiste adres! Schnitzelparadies is de geschikte locatie voor een leuke en gezellige ervaring. Schnitzelparadies is gevestigd in het centrum van de stad Roermond. Ons restaurant is geheel in Tiroler stijl ingericht, zelfs het personeel gekleed in stijl. Wil jij met je team komen eten bij Schnitzelparadies? Reserveer telefonisch via tel: 0475337443, via mailto: Schnitzelparadies@coxenco.nl of via onze website.  

Groepsarrangementen 

 

Wil jij met je team komen eten? Bij Schnitzelparadies heten we je van harte welkom. In ons restaurant kun je de dag goed afsluiten of juist beginnen. Wij bieden zelfs groepsarrangementen vanaf tien personen. Zo hebben we een driegangenmenu voor de kleine trek met een soepje, een schnitzel van 120 gram met een overheerlijke saus naar keuze en een dessert. Naast ons driegangenmenu voor de kleine trek hebben we ook een menu voor de grotere trek met een soepje, een schnitzel van 200 gram met een van onze sauzen, aardappelsalade, gemengde salade onbeperkt friet of wedges en als afsluiter een dessert. Wil jij met jouw team komen eten? Reserveer dan even voor bezoek. 

Gerechten 

 

De schnitzel komt oorspronkelijk uit Oostenrijkeen land vol groene Alpenweides. Ook kun je er genieten van de wintervakanties met het hele gezin of met vriendenOostenrijk is in de zomer ook erg mooi. Wij hebben een diverse en uitgebreide menukaart. Zo heb je aleen al keuze uit meer dan 50 verschillende schnitzelvarianten. Naast onze schnitzels met overheerlijke sauzen hebben we ook wereldschnitzels. Onze wereldschnitzels bestaan uit ingrediënten uit alle windstreken. Ook hebben we echte Tiroler gerechten zoals onze: KaiserschmarrnApfelstrudel en Frittatensuppe met pannenkoekrepen en bieslook. Bij ons restaurant hebben we natuurlijk ook gedacht aan de kleine genieters onder ons. Voor hen hebben we speciale kindergerechten. Daarnaast hebben we ook een heerlijk kinderijsje op het menu dat precies groot genoeg is. Kortom: wij hebben voor ieder wat wils. Meer informatie over onze overheerlijke gerechten zijn te vinden op onze website.  

Menu
Teamuitje eten