default-header
Home Team etentje

Team etentje

Een team etentje met jouw team? Schnitzelparadies is het restaurant waar jij naar op zoek bent. Ons restaurant bevindt zich in de mooie stad Roermond en ligt op loopafstand van het bekende Designer Outlet Roermond, waar je heerlijk met je team kan winkelenOns restaurant is geheel in Tiroler stijl ingericht: een blik op de Alpenweide, geurende bloemen, het grenenhouten interieur en een heerlijke koude pul bier zorgen voor een echte Tiroler ervaring. Bij Schnitzelparadies bieden we een ruimte tot wel 175 personen. De medewerkers staan zeven dagen in de week speciaal voor jou klaar om ervoor te zorgen dat dit een ervaring wordt om nooit te vergeten. Bij ons zijn jij en jouw team van harte welkom.

Diner  

Bij Schnitzelparadies hebben we een zeer diverse en uitgebreide menukaart. Zo heb je alleen al keuze uit meer dan 50 verschillende schnitzelvarianten en tal van overheerlijke sauzen. Naast een ruim assortiment aan schnitzels hebben we ook verschillende vlees-, vis- vegetarische gerechten. Ook hebben we echte Tiroler specialiteiten, neem bijvoorbeeld onze traditionele ‘currywurst mit pommes’. Voor de vegetariërs onder ons hebben we heerlijke verse salade kaassoufflé met mini kaassoufflés en gemengde sla, croutons, komkommer, kruidendressing, pijnboompitten, rode ui, tomaat en lente ui. Onze salades worden geserveerd met brood, kruidenboter en tapenade. Meer heerlijke dinergerechten zijn te vinden op onze menukaart.  

Menu

Lunch  

Geniet bij Schnitzelparadies ook van heerlijke lunchgerechten. Wij hebben verschillende broodjes met verrassend beleg. Neem bijvoorbeeld het broodje carpaccio met rundercarpaccio, pestomayonaise, pijnboompitjes, parmezaanse kaas, rucola, zongedroogde tomaat, komkommer en lente ui. Geniet met jouw team van de heerlijkste lunchgerechten. 

Groepsarrangementen  

Bij Schnitzelparadies bieden we uiteraard ook groepsaanbiedingen aan. Zo hebben we bijvoorbeeld een driegangenmenu met een soep, schnitzel van 120 gram met een overheerlijke saus naar keuze. Dit driegangenmenu is zeer geschikt voor mensen met kleine trek. Ook hebben we een driegangenmenu dat ideaal is voor diner met een soep, schnitzel van 200 gram met een saus naar keuze, aardappelsalade en gemengde salade. Dit driegangemneu is inclusief onbeperkt friet of wedges en een heerlijk dessert. Voor groepen vanaf tien personen hebben wij voordelige arramgementsprijzen. Reserveren kan telefonisch via 0475 377 433, via e-mail of via onze website. 

Team etentje