default-header
Home Schnitzelrestaurant Roermond

Schnitzelrestaurant Roermond

“Roermond, that’s shopping” is niet voor niets de slogan van Roermond. Met de Designer Outlet als centraal shopping walhalla strijken iedere dag uit alle uithoeken van de Benelux bezoekers neer in Roermond. Van een intensieve dag shoppen krijgt iedereen dan ook enorme trek. Wie op dat moment zin heeft in een goedgevulde maaltijd kan terecht bij het Schnitzelparadies!

Tiroler sferen

Een traditioneler schnitzelrestaurant dan het Schnitzelparadies ga je in Roermond niet vinden! Met grenen houten interieur, personeel dat rondloopt in dirndl jurkjes en lederhosen en uitzicht op een groene Alpenweide, waan jij je bij Schnitzelparadies Roermond in unieke Tiroler sferen.

Voor ieder wat wils

Met meer dan 50 verschillende schnitzels is er bij dit alom bekende schnitzelrestaurant in Roermond voor ieder wat wils. Van klassieke schnitzels met champignon-, stroganoff- en zigeunersaus tot wereldse versies met een Engelse, Duitse of Franse twist. Voor onze grootste gasten bieden wij een 500 gram maxi schnitzel en onze kleinste gasten worden met een speciaal kindermenu ook zeker niet vergeten.

Menu

Voor de echte fans

De grootste schnitzelliefhebbers verdienen nog iets extra’s. Spaar bij elk bezoek voor CoxPoints. Per hele bestede euro ontvang je 5 CoxPoints. Zo spaar je dus in de meeste gevallen per hele bestede euro € 0,05 aan toekomstig voordeel. In diverse locaties van Cox & Co kun je gespaarde CoxPoints inwisselen voor producten naar keuze. Met andere woorden: je kunt jouw bestelling gewoon in CoxPoints afrekenen!

CoxPoints Card aanvragen

Geef ons cadeau

Laat ook vrienden en familie niet ver zoeken naar een schnitzelrestaurant in Roermond, maak hun dag compleet met een cadeaukaart van het Schnitzelparadies. Al vanaf €5,- geef je een vriend of familielid een cadeaukaart van het Schnitzelparadies. Ideaal voor de verjaardag van een echte schnitzelliefhebber of voor een andere feestdag! Het tegoed hoeft niet in een keer besteed te worden, maar blijft voor een volgend bezoek op de cadeaukaart staan.

Schnitzelrestaurant Roermond

Reserveer nu

Zoek niet verder naar een schnitzelrestaurant in Roermond, bij het Schnitzelparadies ben je aan het juiste adres! Reserveer telefonisch of via de website om jezelf te verzekeren van een lekkere schnitzel in Tiroler sferen bij Schnitzelparadies Roermond.