default-header
Home Restaurant voor grote groepen

Restaurant voor grote groepen

Ben jij op zoek naar een geschikt restaurant voor grote groepenSchnitzelparadies in Roermond is de perfecte locatie waar jij naar op zoek bent. Schnitzelparadies is geheel in Tiroler stijl ingericht. Met een blik op de Alpenweide, bloemen aan tafel, het grenenhouten interieur en een heerlijke pul bier waan jij je even in het paradiesSchnitzelparadies is de perfecte locatie voor jong en oud en wij hebben voor ieder wat wils. Voor de kleine genieters onder ons hebben we zelfs speciale kindergerechten. 

Groepsarrangementen 

In ons restaurant bieden we je een zeer diverse en uitgebreide menukaart. Je hebt alleen al de keuze uit 50 verschillende schnitzelvarianten en tal van overheerlijke sauzen. Naast onze schnitzels met sauzen hebben we ook verschillende wereldschnitzels. Ook hebben we natuurlijk gedacht aan de visliefhebbers en vegetariërs. Wil jij graag met een grote groep komen genieten van een overheerlijke maaltijd? Dan hebben we goed nieuws! Wij bieden groepsarrangementen voor groepen vanaf tien personen. Zo kun je kiezen uit meerdere driegangenmenu en hebben we een speciaal borrelarrangement voor een aantrekkelijke prijs. Meer informatie is te vinden op onze website. 

Groepen

Wereldschnitzels  

Kom genieten van een overheerlijke wereldschnitzel! De ingrediënten van onze wereldschnitzels komen uit alle windstreken. Neem bijvoorbeeld de schnitzel Amerika met barbecuesaus, spekreepjes, kipreepjes, uienringen en paprikareepjes of de schnitzel Frankrijk met gesmolten brie, walnoot, honing, rucola en zongedroogde tomaten. Wist je dat alle wereldschnitzels standaard worden geserveerd met aardappelsalade en huzarensalade? Standaard gereserveerd met een schnitzel van varkensvlees maar ook mogelijk met kip/kalf/vis en vegetarisch. 

Schnitzels met een lekker sausje

Eet jij liever een schnitzel met saus? Dan heb je keuze uit de volgende sauzen: peperroom-hollandaisejägerstroganoffchampignonroomzigeunerkaas-spek- of satésaus. Al deze schnitzels worden geserveerd met frites, wedges, aardappelsalade, huzarensalade en salade. Wil jij weten welke gerechten er nog meer op onze menukaart staan? Neem dan zeker een kijkje in onze menukaart.

Restaurant voor grote groepen