default-header
Home Restaurant voor groepen

Restaurant voor groepen

Schnitzelparadies is bij uitstek hét geschikte restaurant voor groepen. Ons restaurant is gelegen in de gezellige stad Roermond. Het sfeervolle restaurant biedt voldoende plaats voor groepen. Onze veelzijdige maar laagdrempelige menukaart biedt lekkers voor iedereen, van jong tot oud. Met meer dan vijftig verschillende schnitzels hebben we voor ieder wat wils. Maar wist je bijvoorbeeld dat wij nog veel meer hebben dan alleen schnitzels? Wat dacht je bijvoorbeeld van onze Tiroler specialiteiten? Kies bijvoorbeeld voor de authentieke kaiserschmarrn, geserveerd met appelmoes, rozijnen in rum (ook mogelijk zonder rum), poedersuiker en Preiselbeeren, mmm! Bestel één van deze lekkernijen en waan je even in Tirol.

Groepsuitje in Roermond

Restaurant Schnitzelparadies heeft een gezellige locatie in Roermond. Ons restaurant is helemaal in stijl ingericht: een blik op de Alpenweide, geurende bloemen, het grenenhouten interieur en een pul bier zorgen voor een echte Tiroler ervaring. De vestiging is gelegen in het centrum van een sfeervolle, Limburgse stad. Ideaal om te combineren met een groepsactiviteit in de binnenstad. Schnitzelparadies Roermond biedt ruimte voor wel 175 personen. Voor de kleine gasten hebben we een leuke speelhoek!

 

Arrangementen voor groepen

Wanneer je met een groep bij ons restaurant komt eten kun je uiteraard à la carte bestellen, maar kijk zeker ook eens naar onze groepsarrangementen. Wat dacht je bijvoorbeeld van ons menu voor de kleine trek, met een soepje, 120 grams schnitzel met saus naar keuze en een dessert. Daarnaast bieden wij een driegangen(keuze)menu, koffie met gebak of een heerlijk borrelarrangement voor speciale groepstarieven.

Groepen

Reserveren bij Schnitzelparadies

Wil je met een groep bij ons komen eten? Gezellig! We raden je aan om even te bellen of te mailen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met je mee. Heb jij een idee dat je niet op onze site ziet staan? Leg het ons voor en wie weet komen we samen tot een top idee!

Contact
Restaurant voor groepen