default-header
Home Restaurant Roermond

Restaurant Roermond

Wil jij gezellig een hapje gaan uit eten? Kies voor een restaurant in het bruisende Roermond. Deze gezellige stad in het mooie Limburg biedt tal van mogelijkheden voor een hapje of een drankje. Midden in het centrum vind je het Schnitzelparadies, een schnitzelrestaurant voor de echte liefhebber. Een échte aanrader!

Tiroler sferen

Roermond is erg populair bij onze Duitse buren. Ieder weekend komt een hoog percentage van de bezoekers in Roermond uit Duitsland. Bij het Schnitzelparadies brengen we de cultuur van lekker eten met pullen bier daarom terug in Roermond! Gezelligheid is voor onze Oosterburen geen onbekend fenomeen en dat zie je terug bij ons restaurant in Roermond. Door de geruite tafelkleden, grenenhouten muren en personeel gekleed in dirndls of lederhosen, stap je bij binnenkomst binnen in een avond vol Tiroler gemoedelijkheid.

Restaurant met schnitzels in overvloed

Bij deze gezellige Tiroler sfeer hoort natuurlijk ook bijpassend eten. Met onze knapperig gebakken schnitzels zal dat zeker lukken! Met meer dan 50 schnitzels, variërend in grootte en tal van overheerlijke sauzen, is er voor iedereen keuze genoeg. Naast een ruim assortiment aan schnitzels, kun je bij het Schnitzelparadies ook terecht voor de traditionele curryworst met friet, maaltijdsalades en kipspiezen en verschillende broodjes voor lunch. Als dat niet smullen wordt.

Menu

Reserveer direct in Roermond

Ben jij op zoek naar een restaurant in Roermond, dan ben je bij het Schnitzelparadies aan het juiste adres. Reserveer gemakkelijk en online snel een tafel! Of neem telefonisch contact met ons op zodat je echt kunt genieten van Tiroler sferen in Roermond.

Restaurant Roermond