default-header
Home Restaurant Roermond Centrum

Restaurant Roermond Centrum

Ben jij op zoek naar een restaurant in het centrum van Roermond? In hartje Roermond kun je heerlijk genieten van een avond schnitzels eten. Deze gezellige stad in het zonnige zuiden biedt met het Schnitzelparadies een geweldig restaurant voor de echte schnitzelliefhebber. Op slechts vijf minuten lopen van het centrum van Roermond bevindt zich ons restaurant.

Tiroler sferen in centrum Roermond

In ons restaurant in Roermond ontbreekt het niet aan Tiroler sferen. Oorspronkelijk is de schnitzel uitgevonden in Oostenrijk. Dit land staat bekend om haar gezellige sferen en waar je heerlijk kunt eten samen met pullen bier. Deze cultuur komt daarom volop terug in de aankleding van ons restaurant. In ons restaurant zijn de tafelkleden Tirools wit en rood geruit, loopt ons personeel in lederhosen en dirndls en zijn de muren van echt grenenhout. Stap binnen in ons restaurant en waan je even in Tiroler sferen in het centrum van Roermond.

Meer dan 50 schnitzels

Bij een restaurant met zo’n naam mag er natuurlijk een ding niet ontbreken. Bij ons zijn er dan ook uiteraard schnitzels in overvloed. Bij ons is er de keuze uit meer dan 50 schnitzels. Met tal van overheerlijke sauzen kun je eindeloos combineren tijdens een avond uit eten. Zo is er voor iedereen wat wils. Toch niet zo’n zin in een Schnitzel? Dat is geen probleem! Bij het Schnitzelparadies kunt u ook terecht voor de traditionele curryworst met friet, maaltijdsalades of een malse kipspies. Benieuwd naar de volledige menukaart? Bekijk hem dan hier.

Menu

Reserveer een tafel

Voor een gezellige avond ben je bij het Schnitzelparadies aan het juiste adres! Reserveer direct een tafel telefonisch of via onze website. Heb je een allergie, intolerantie of een dieet? Neem dan even contact met ons op zodat wij hiermee rekening kunnen houden. We hopen je snel te zien bij Schnitzelparadies!

Restaurant Roermond Centrum