default-header
Home Restaurant grote groep

Restaurant grote groep

Ben jij op zoek naar een restaurant waar je met een grote groep kunt lunchen en dineren? Dan is Schnitzelparadies de perfecte locatie! Wil jij graag met een grotere groep bij Schnitzelparadies komen eten? Dat is zeker mogelijk. Ons restaurant is gevestigd in het centrum van de altijd gezellige stad Roermond. Onze locatie biedt ruimte voor wel 175 personen. Voor de kleintjes onder ons hebben we een speciale kinderhoek waar de kinderen zich goed kunnen vermaken.  

Arrangementen voor grote groep 

Ook bieden we uiteraard diverse arrangementen speciaal voor groepen vanaf tien personen. Zo kun je kiezen voor een driegangenmenu voor de kleine trek, met een kopje soep, een schnitzel van 120 gram met saus en een dessert. Ook hebben we een groter driegangenmenu. Dit bestaat uit een soep, een schnitzel van 200 gram met een saus naar keuze, aardappelsalade en gemengde salade, onbeperkt friet of wedges en een dessert. Bij dit driegangenmenu zit tevens een drankje naar keuze inbegrepen. Naast deze menu’s ben je natuurlijk ook altijd welkom met een groep voor koffie met heerlijk Limburgs gebak voor € 4,95. Ben jij benieuwd naar de arrangementsprijzen vanaf tien personen? Neem een kijkje op onze website.  

 

Groepen

Diverse gerechten 

Op onze menukaart kun je uitgebreid kiezen uit diverse gerechten. Schnitzelparadies geeft je alleen al de keuze uit meer dan 50 verschillende schnitzelvarianten, van kleine tot grote schnitzels en tal van overheerlijke sauzen. Wist jij dat alle schnitzelgerechten worden geserveerd met frites en een salade? Ook kun je kiezen voor een driegangenmenu met een voorgerecht vooraf en een dessert na. Naast een ruim assortiment aan schnitzels bieden wij ook anderen vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Wil je liever komen lunchen? Dit kan natuurlijk ook! Wat dacht je van diverse soorten broodjes met verrassend beleg. Neem bijvoorbeeld een broodje schnitzel Hawaï met ham, ananas, overbakken met kaas en met sla. Meer gerechten zijn te vinden op de website.  

 

Menu
Restaurant grote groep