default-header
Home Restaurant groepen

Restaurant groepen

Bij Schitzelparadies kun je met groepen genieten in ons gezellige restaurant. In ons restaurant hebben we een zeer diverse en uitgebreide menukaart. Schnitzelparadies is het geschikte restaurant voor jong en oud! Wij hebben voor iedereen iets lekkers op onze menukaart staan. Waan je even helemaal in de Tiroler sferen met een heerlijke pul bier en een overheerlijke maaltijdOok denken we bij Schnitzelparadies natuurlijk ook aan de kleintjes, wij zijn een kindvriendelijk restaurant in Roermond. Onze medewerkers zorgen ervoor dat jouw kinderen zich meteen thuis zullen voelen. Ook hebben we namelijk een speelhoek waar de kinderen zich goed kunnen vermaken. Blijven jouw kinderen liever aan tafel zitten? Ook dit is geen probleem, voor hen hebben we namelijk leuke kleurplaten. Ook bieden we voor groepen vanaf tien personen speciale groepsarrangementen. 

Menukaart  

Wij hebben een zeer uitgebreide menukaart met onder andere wereldschnitzels, heerlijke lunchgerechten, vegetarische gerechten en natuurlijk echte Tiroler specialiteiten. Onze wereldschnitzels bestaan uit ingrediënten uit alle windstreken. Naast dineren kun je bij ons ook genieten van overheerlijke lunchgerechten, zoals een broodje Hawaï met ham, ananas, overbakken met kaas, sla, tomaat, komkommer en een heerlijke schnitzel van 120 gram. Ook hebben we verschillende vegetarische gerechten, zoals onze huisgemaakte tomatensoep en de salade kaassoufflé. Natuurlijk hebben we ook vegetarische schnitzels met een overheerlijke sauzen naar keuze. Meer heerlijke gerechten zijn te vinden op onze menukaart. 

Menu

Groepen 

Wil jij graag met groepen komen uit eten in ons restaurant? Wij heten jullie van harte welkom! Schnitzelparadies is het geschikte restaurant om een gezellige dag af te sluiten of juist om de avond goed te beginnen. In ons restaurant bieden we genoeg ruimte voor groepen. Ook hebben we speciale groepsarrangementen. Zo hebben we bijvoorbeeld een driegangenmenu voor de kleine trek met een soepje, een schnitzel van 120 gram met een overheerlijke saus naar keuze en een lekker dessert. Voor de grotere trek hebben we een soepje, een schnitzel van 200 gram met een heerlijke saus naar keuze, aardappelsalade, gemengde salade, onbeperkt friet of wedges en een dessert om de avond goed af te sluiten. Naast deze driegangenmenu’s hebben wij ook een speciale kaart vol leuke arrangementen voor groepen vanaf tien personen. Wil jij komen eten met een groep? Reserveer dan telefonisch via 0475 377 443, via e-mail of via onze website. 

Restaurant groepen