default-header
Home Restaurant groep

Restaurant groep

Op zoek naar een restaurant waar je met een groep gezellig kunt eten? Bij Schnitzelparadies kun je in het restaurant zeker gezellig lunchen of dineren. Bij binnenkomst wordt je verrast door de knusse aankleding en het Tiroler sfeertje van ons restaurant. Zo zijn de tafels bekleed met rood geruite tafelkleden en worden de gerechten geserveerd door onze medewerkers in echte Tiroler kledij. Bij ons wanen onze gasten zich even helemaal in de Tiroler sferen van Oostenrijk. Wij hebben een zeer diverse en uitgebreide menukaart. Wij zijn de geschikte locatie voor een groepsuitje. Schnitzelparadies ligt in hartje centrum van de stad Roermond. Onze locatie biedt genoeg ruimte voor een lunch of diner voor een grote groep. In ons restaurant zijn tot wel 175 personen welkom. Grote groep mét kids? Ook dat is geen probleem: Schnitzelparadies is een kindvriendelijk restaurant waar joukinderen zich meteen thuis zullen voelen. 

Groepen 

Heb jij dit gelezen en ben je enthousiast? Dan hebben we nog meer goed nieuws. Bij Schnitzelparadies bieden we ook aantrekkelijk geprijsde groepsarrangementen voor groepen vanaf tien personen. Wij hebben bijvoorbeeld speciale driegangenmenu’s voor groepen. Zo hebben we een driegangenmenu dat ideaal is voor de lunch: hierbij serveren wij soep, een schnitzel van 120 gram met saus en een dessert. Wil je weten wat voor mogelijkheden er nog meer zijn voor groepen? Kijk gerust eens verder op onze website, bel naar 0475 337 443 of stuur ons een mailtje

Groepen

Menukaart 

In ons restaurant bieden we een zeer diverse en uitgebreide menukaart. Onze gasten hebben alleen al de keuze uit meer dan 50 verschillende schnitzelvarianten met tal van overheerlijke sauzen. Ook hebben we wereldschnitzels met ingrediënten uit alle windstreken. Naast een ruim assortiment aan schnitzels hebben we natuurlijk ook genoeg anderen overheerlijke gerechten. Wist je dat wij ook heerlijk frisse maaltijdsalades en vegetarische gerechten op ons menu hebben? Meer gerechten zijn te vinden op onze menukaart.

Menu
Restaurant groep