default-header
Home Oostenrijks restaurant

Oostenrijks restaurant

Komen lunchen of dineren in een Oostenrijks restaurantSchnitzelparadies is geheel in Tiroler sfeer ingericht. Met een blik op de Alpenweide, de bloemen aan tafel, het grenenhouten interieur en een pul bier waan jij je even in de Tiroler sferen van dit paradies. Bij Schnitzelparadies heb je keuze uit meer dan 50 verschillende schnitzelvarianten. Elke dag staan onze medewerkers speciaal voor jou klaar. Natuurlijk zijn zij ook geheel gekleed in Tiroler stijl. Onze chef-kok zorgt ervoor dat jij kunt genieten van onze overheerlijke gerechten. Wij zijn het geschikte Oostenrijks restaurant waarnaar jij op zoek bent. 

Gerechten 

 

Door onze diverse en uitgebreide menukaart hebben we voor iedereen wat wilsSchnitzelparadies staat natuurlijk voornamelijk bekend om zijn schnitzels maar wist je dat onze menukaart uit veel meer bestaat dan alleen schnitzels? Ook hebben we heerlijke Tiroler specialiteiten zoals onze Tiroler platte met schnitzel, curryworst en kipspies geserveerd met salade en frites of neem onze frittatensuppe met runderbouillon met pannenkoekrepen en bieslook. Trek in iets zoets: geniet kies dan voor onze heerlijke Apfelstrudel of Kaiserschmarrn. Meer overheerlijke gerechten zijn te vinden op onze menukaart.  

Menu

Lunchgerechten  

 

Wat dacht je van Schnitzelparadies met de lunch? Bij Schnitzelparadies kun je ook genieten van overheerlijke lunchgerechten. Wij hebben namelijk nog meer verrassende gerechten die ideaal zijn voor de lunch. Kom jij liever lunchen? Dan hebben we verschillende soorten broodjes met verrassend beleg. Neem bijvoorbeeld ons broodje schnitzel Frankrijk met brie, rucola, walnoten, zongedroogde tomaten en honing. Liever een vaker voorkomend broodje? Dan is ons broodje gezond met jonge kaas, ham, sla, tomaat, komkommer en ei de perfecte keuze. Naast onze broodjes hebben we ook maaltijdsalades zoals de salade kip, salade kaassoufflé en de salade schnitzelreepjes. Kom jij gezellig een keer bij ons lunchen? Reserveer dan zeker even. Zodat wij op de hoogte zijn van jouw bezoek aan ons. 

Oostenrijks restaurant