default-header
Home Oostenrijks restaurant Nederland

Oostenrijks restaurant Nederland

Ben jij op zoek naar een gezellig Oostenrijks restaurant in Nederland? Dan is Schnitzelparadies in Roermond de perfecte locatie voor een middag/avond vol gezelligheid. Schnitzelparadies is gevestigd in het centrum van een leuke en gezellige stad. Bij Schnitzelparadies wordt er ook gedacht aan de kleintjes, zo zijn er gezellige kinderspeelhoeken aanwezig op onze locaties. Natuurlijk is het Schnitzelparadies geheel in stijl ingericht. Met een blik op een Alpenweide, geurende bloemen aan jouw tafel, een grenenhouten interieur, een heerlijke pul bier en natuurlijk bijpassende Tiroler muziek waan jij je even in Tiroler sferen. Neem een kijkje op onze website en ontdek meer over ons gezellige restaurant.

Over ons

Ruim assortiment 

Onze diverse menukaart bevat voor ieder een geschikte maaltijd, van jong tot oud. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit ruim 50 verschillende schnitzels en tal van overheerlijke sauzen. Al onze schnitzels worden geserveerd met frites en salades. Wist je dat de ingrediënten voor onze wereldschnitzels uit alle windstreken komen? Zo heb je schnitzels in Engelse, Oostenrijkse of zelfs Indonesische stijl. Naast een ruim assortiment aan schnitzels kun je uiteraard bij Schnitzelparadies ook terecht voor de traditionele maaltijden. Naast onze schnitzels hebben wij ook anderen vlees- en visgerechten en vegetarische gerechten. Er zijn zelfs voor de kleine genieters onder ons speciale kindergerechten. Ook voor tijdens de lunch hebben wij een diverse menukaart die bestaat uit verschillende soorten broodjes met verrassend beleg. Bekijk snel ons menu voor nog meer lekkers. 

Menu

Reserveren bij Schnitzelparadies 

Wil jij reserveren bij Schnitzelparadies? Dit kan zeker. Je kunt reserveren via onze website, via de mail of neem even telefonisch contact met ons op. Zo zijn wij op de hoogte van jouw komst en kunnen wij ervoor zorgen dat jouw bezoek aan Schnitzelparadies een ervaring wordt om nooit te vergeten. Kom langs en beleef onze unieke Tiroler sfeer!

Oostenrijks restaurant Nederland