default-header
Home Oostenrijks eten in Nederland

Oostenrijks eten in Nederland

Geniet van heerlijk Oostenrijks eten in Nederland bij Schnitzelparadies Roermond, waar je kunt kiezen uit een divers menu vol Oostenrijkse gerechten. Bij ons waan jij je even helemaal in Tiroler sferen. Wij hebben een ruim assortiment aan schnitzels. Daarnaast kun je uiteraard ook bij ons terecht voor de traditionele Oostenrijkse gerechten zoals bijvoorbeeld: currywurst mit pommes, kaiserschmarrn, apfelstrudel en frittatensuppe. Ook kun je bij ons heerlijk lunchen en heb je keuze uit verschillende soorten broodjes met verrassend beleg. Neem een kijkje op onze menukaart.

Menu

Schnitzelparadies Roermond  

Schnitzelparadies is gevestigd in het centrum van Roermond. Vlakbij ons restaurant zijn er genoeg parkeergelegenheden, maar ook te voet of met de fiets is ons restaurant goed bereikbaar. In Roermond is genoeg te beleven, je kunt heerlijk gaan winkelen of een terrasje pakken. Het is de perfecte locatie om er een gezellige dag uit van te maken. Heb je tijdens of na een gezellige dag uit zin om ergens te gaan eten? Dan is Schnitzelparadies de geschikte locatie om de gezelligheid voort te zetten in Tiroler sferen. Reserveren kan via onze website, via de mail of telefonisch.

Familierestaurant  

Bij Schnitzelparadies kun je heerlijk en gezellig komen eten met je hele familie, jong of oud. Onze medewerkers zorgen ervoor dat alle leeftijden een fantastische Tiroler ervaring beleven. Schnitzelparadies Roermond is een kindvriendelijk restaurant, waar jouw kinderen zich meteen thuis voelen. Of je nu s middags of ‘s avonds bij ons aanschuift voor een heerlijke maaltijd, wij hebben speciale kindergerechten voor jouw kinderen voor een leuke prijs. Na een heerlijke maaltijd zin in een nagerecht? Ook dit is geen probleem, op onze menukaart staan zowel nagerechten voor volwassenen als voor de kleine gasten. Wij beschikken ook over een leuke speelhoek waar jouw kinderen zich goed kunnen vermaken. Neem gerust een kijkje op onze website.

Kindvriendelijk restaurant
Oostenrijks eten in Nederland