default-header
Home Lunchen Roermond

Lunchen Roermond

Lunchen Roermond

Roermond is een levendige en Bourgondische stad met een grote rijkdom aan cultuurhistorie, genoeg winkelplezier en diverse mogelijkheden op culinair gebied. Van een dag shoppen op het Retailpark, de Woonboulevard en de Designer Outlet krijg je honger en ben je op zoek naar een lekker lunchadres. Tijdens het lunchen in Roermond vind je op alle menukaarten zowel Limburgse streekproducten als internationale toppers. Zo ook bij Markt10, laat je verwennen onder het genot van onze veelzijdige menukaart.

Voor ieder wat wils

Waar onze kleine eters kunnen genieten van een ouderwets kindermenu bestaande uit frikandel, kipnuggets of schnitzel met frietjes, fritessaus en appelmoes, is er voor de grote eters een veelzijdigheid aan smaaksensatie. Geniet van warme en koude broodjes, lekkere wraps, maaltijdssalades met brood en elke maand een andere soep. Pak tijdens het lunchen in Roermond eens een lekkere steak of burger voor de grote trek, of laat je verrassen met een vegetarische optie.

Historisch pand

Waan je tijdens lekker lunchen in Roermond in de geschiedenis van de ´Grauwe Toren´. Dit eeuwenoude middeleeuwse pand heet nu Markt10 en is voorzien van een strak en modern ingerichte bar. De authentieke details van het pand maken lunchen in Roermond tot een unieke culinaire ervaring. Laat je verwennen in het hart van deze Bourgondische stad en schuif aan bij Markt10!

3-gangenmenu

Ook voor een uitgebreide lunch in Roermond kun je terecht bij Markt10. Kies voor ons uitgebreide 3-gangenmenu met 4 of 5 keuzemogelijkheden per gang, voor maar €25,95. Van soep, salade en schnitzel tot sliptong, dame blanche en appeltaart. Jong en oud kan hier genieten van een heerlijke lunch!

Reserveer nu

Klaar voor een overheerlijke lunch in ons historische pand in het hart van Roermond? Reserveer telefonisch of via de website van Markt10 om jezelf te verzekeren van een culinaire dag lunchen in Roermond!

Cadeautip

Wil je familie en vrienden ook enthousiast maken voor een lekkere lunch bij Markt10? Geef ze een van onze cadeaubonnen, al verkrijgbaar vanaf 5 euro!