default-header
Home Kindvriendelijk restaurant

Kindvriendelijk restaurant

Bij het Schnitzelparadies kun je eten in een kindvriendelijk restaurant. In ons prachtige restaurant in Roermond waan jij even in Tiroler sferen en dat in het zonnige zuiden! Het Schnitzelparadies is een top kindvriendelijk restaurant waar je kinderen zich direct thuis zullen voelen. Bij het Schnitzelparadies in Roermond denken wij ook aan de kleine genieters. Zin in lunch of ‘s avonds aanschuiven voor een driegangendiner? Bij ons kan het allemaal.

Kindvriendelijk menu

Het Schnitzelparadies is er niet alleen voor de grote jongens. Speciaal voor onze kleine genieters hebben wij drie menu’s samengesteld. De welbekende Pinkeltjeschnitzel, het Hänselmenu en het Gretelmenu. Het Hänselmenu bestaat uit friet met appelmoes en mayo en een frikandel of kroket. Bij het Gretelmenu krijg je een heerlijke portie kipnuggets en wordt eveneens geserveerd met friet, appelmoes en mayo. Verder kunnen onze Hänsels en Gretels ook nog genieten van een heerlijk kinderijsje. Zelf ook benieuwd naar ons menu? Bekijk hier de volledige menukaart.

Menu

Kindvriendelijke service

Bij ons op en top kindvriendelijk restaurant wordt er altijd aan de kleine gasten gedacht. Zo hebben we speciale kindergerechten en zijn er voor de echte kleintjes ook kinderstoelen en een verschoontafel aanwezig. Een flesje willen opwarmen? Vraag het aan een van onze collega’s en zij helpen jou met veel plezier.

Kinderen hoeven zich niet te vervelen

In ons kindvriendelijke restaurant hoeven jouw kinderen zich niet te vervelen. Het Schnitzelparadies is voorzien van een mooie speelhoek waar kinderen zich goed kunnen vermaken. De echte kunstenaars kunnen zich uiteraard ook op een van onze kleurplaten uitleven.

Kindvriendelijk restaurant

Reserveer direct!

Een uitje in het Schnitzelparadies is volop genieten geblazen. Waan je in de geweldige Tiroler sferen en geniet met je hele gezin. Ook voor papa en mama is er genoeg lekkers. Met meer dan 50 verschillende schnitzels is er bij dit alom bekende schnitzelrestaurant in Roermond voor ieder wat wils. Van klassieke schnitzels met champignon-, stroganoff- en zigeunersaus tot wereldse versies met een Engelse, Duitse of Franse twist. Bij het Schnitzelparadies kun je lekker een middag of avond ontspannen. Reserveer direct op onze site of telefonisch!