default-header
Home Groepsdiner

Groepsdiner

Op zoek naar een gezellig en geschikt restaurant voor een groepsdinerStop dan maar met zoeken want Schnitzelparadies is de perfecte locatie voor een groepsdiner. Ons restaurant is gevestigd in het centrum van de gezellige stad Roermond. Bij ons wanen jij en je vrienden zich even helemaal in Tiroler sferen. Met een blik op de Alpenweide, geurende bloemen aan tafel, een grenenhouten interieur en een heerlijke pul bier waan jij je even helemaal in ons paradies.

Een groepsdiner bij ons in het restaurant? Dat is zeker mogelijk! Bij Schnitzelparadies bieden we speciale groepsarrangementen bij groepen vanaf tien personen. Neem bijvoorbeeld ons driegangenmenu, perfect geschikt voor de lunch. Je krijgt dan van ons een soepje, een schnitzel van 120 gram met een van onze overheerlijke sauzen naar keuze en een heerlijk dessert. Toch wat meer trek? Dan bieden we jou een groter driegangenmenu met een soep, een schnitzel van 200 gram met een saus naar keuze, aardappelsalade en gemengde salade, onbeperkt friet of wedges en een overheerlijk dessert. Is er genoeg plaats bij Schnitzelparadies? Natuurlijk is er genoeg plaats! Ons restaurant heeft plaats voor wel 175 personen. Voor een groepsdiner is Schnitzelparadies dus de geschikte locatie! Reserveren kan telefonisch via 0475 337 443, via e-mail of via de website.  

Familierestaurant  

Schnitzelparadies is een kindvriendelijk restaurant in Roermond, waar je kinderen zich meteen thuis zullen voelen. Bij ons wordt er natuurlijk ook gedacht aan de kleintjes. Kinderen hoeven zich voor, tijdens en na het eten niet te vervelen. Ons restaurant beschikt namelijk over een leuke speelhoek waarin kinderen zich goed kunnen vermaken. Blijven je kinderen liever aan tafel zitten? Ook dit is geen probleem! Dan kunnen ze een leuke kleurplaat inkleuren. Op onze menukaart staan diverse gerechten, speciaal voor onze kleine genieters. Zo hebben ze keuze uit bijvoorbeeld een kinderschnitzel ofwel de Pinkeltjesschnitzel of het Hänselmenu met frites met appelmoes, mayo, frikandel of kroket voor maar € 6,95. Naast de verschillende soorten hoofdgerechten speciaal voor kinderen, staat er ook een heerlijk kinderijsje op onze menukaart. Wist je dat bij al onze kindergerechten een leuke verrassing zit?  

Families met kinderen
Groepsdiner