default-header
Home Groep eten

Groep eten

Wil jij met een groep komen eten? Bij Schnitzelparadies is dat zeker mogelijk. Wij zijn de geschikte locatie bij uitstek voor een groepsuitje. Schnitzelparadies ligt in het centrum van de prachtige stad Roermond. Het restaurant is geheel in Tiroler stijl ingericht, met een blik op de Alpenweide, geurende bloemen aan tafel en het grenenhouten interieur waan jij je even helemaal in de Tiroler sferen.

Gerechten 

Wij hebben een zeer diverse en uitgebreide menukaart. Door onze uitgebreide menukaart hebben we voor ieder wat wils, voor jong en oud. Bij Schnitzelparadies hebben we een ruim assortiment aan schnitzels en tal van overheerlijke sauzen. Naast een ruim assortiment aan schnitzels met een saus en onze heerlijke wereldschnitzels. Hebben we ook wereldschnitzels met ingrediënten uit alle windstreken. In ons restaurant kun je natuurlijk ook terecht voor de traditionele currywurst mit pommes, maaltijdsalades en heerlijke apfelstrudel. Nog verrassender is Schnitzelparadies met de lunch. Wat dacht je van diverse soorten broodjes met verrassend beleg. Meer overheerlijke gerechten zijn te vinden op onze menukaart. 

Menu

Groepsarrangementen 

Bij Schnitzelparadies hebben we speciale groepsarrangementen voor groepen vanaf tien personen. Zo hebben we bijvoorbeeld een kleiner driegangenmenu met een soepje, een schnitzel van 120 gram met een heerlijke saus naar keuze en een dessert. Ook hebben we een groter driegangenmenu met een soepje, een schnitzel van 200 gram met een van onze sauzen naar keuze, aardappelsalade en gemengde salade. Dit menu is inclusief onbeperkt friet of wedges en een heerlijk dessert om de avond goed af te sluiten. Meer groepsarrangementen zijn te vinden op website. 

Groepen

Onbeperkt schnitzels 

Iedere dinsdag kun je bij Schnitzelparadies genieten van onbeperkt schnitzels eten. Wat houdt dit precies in? Iedere keer bestel je een schnitzel inclusief een saus. Uit de volgende sauzen kun je kiezen: peperroomsauschampignonsaus, hollandaise saus-, jägersaus, stroganoffsaussatésauszigeunersaus en kaas-speksausNaast schnitzels kun je ook genieten van onbeperkte verse salade, friet, aardappelsalade en/of huzarensalade. Wil jij komen eten met een groep? Reserveer dan via tel: 0475 377 443 , via mailto: schnitzelparadies@coxenco.com of via onze website.

Groep eten