default-header
Home Goedkoop eten met een groep

Goedkoop eten met een groep

Ben jij op zoek naar een gezellig restaurant waar je goedkoop kunt eten met een groep? Schnitzelparadies is de geschikte locatie voor een groepsuitje. Ons restaurant is gevestigd in het centrum van de stad Roermond. Het restaurant is geheel in Tiroler stijl ingericht. Met een blik op de Alpenweide, geurende bloemen en het grenenhouten interieur waan jij je even helemaal in Tiroler sferen. Bij Schnitzelparadies heb je keuze uit meer dan 50 schnitzelvarianten, van kleine tot grote schnitzels, en tal van overheerlijke sauzen. Door onze diverse en uitgebreide menukaart hebben we voor ieder wat wils, voor jong en oud. Wil je meer weten over ons restaurant, neem dan gerust een kijkje op de website. 

Over ons

Groepsarrangementen  

Schnitzelparadies biedt uiteraard voor groepen ook speciale groepsarrangementen aan. Zo kun je kiezen uit ons driegangenmenu met een soepje, een schnitzel van 120 gram met een overheerlijke saus naar keuze en een heerlijk nagerecht. Dit is een ideaal menu voor de lunch. Ook hebben we een groter driegangenmenu, bij dit menu wordt er soep geserveerd, een schnitzel van 200 gram met een overheerlijke saus naar keuze, aardappelsalade en gemengde salade. Dit menu is inclusief onbeperkt friet of wedges en een nagerecht om nog heerlijk te kunnen nagenieten. Daarnaast krijg je bij dit menu ook nog een drankje naar keuze. Heb je geen zin in een hele maaltijd? Geniet dan van een heerlijke koffie met gebak of een borrelarrangement. De arrangementsprijzen vind je op onze website. Neem gerust een kijkje. 
 

Groepen

Gerechten 

Naast een ruim assortiment aan schnitzels, heb je ook keuze uit andere verschillende vlees,- visen vegetarische gerechten. Bij Schnitzelparadies kun je uiteraard terecht voor de traditionele ‘currywurst mit pommes’, maaltijdsalades en kipspiezen. Nog verrassender is Schnitzelparadies met de lunch. Wat dacht je van diverse soorten broodjes met verrassend beleg. Neem bijvoorbeeld het broodje carpaccio met rundercarpaccio, pestomayonaise, pijnboompitjes, parmezaanse kaas, rucola, zongedroogde tomaat, komkommer en lente ui. Wil jij komen genieten van een overheerlijke lunch of diner? Reserveer nu.

Goedkoop eten met een groep