default-header
Home Foroxity Roermond eten

Foroxity Roermond eten

Foroxity Roermond eten combineren? Door het unieke ticketmenu van Schnitzelparadies kun je eerst genieten van een heerlijke schnitzel bij het Schnitzelparadies, voordat je lekker onderuit gezakt gaat zitten om een toffe film te kijken bij Foroxity. Dit alles voor een leuke prijs uiteraard.

Schnitzelparadies

Voor de lekkerste schnitzels moet je bij het Schnitzelparadies zijn in Roermond. Hier waan je je in Tiroler sferen, compleet met geruite tafelkleden, houten muren en personeel gekleed in dirndls of lederhosen. Door middel van een ticketmenu kun je genieten van een lekkere schnitzel voordat je een film gaat kijken bij Foroxity. Je kunt bij ons terecht voor klassiekers als schnitzels met champignon-, stroganoff- en zigeunersaus. Daarnaast hebben we ook exotische varianten met een Engelse, Indonesische of Franse twist. Je kunt zelfs de grootte van de schnitzel bepalen, waarbij variaties beschikbaar zijn van 120, 200, 300 of zelfs 500 gram!

Ticketmenu

Foroxity Roermond eten

Zin om in Roermond naar de bioscoop te gaan? Dan is Foroxity je best optie. Met zeven zalen, luxe stoelen, tafeltjes, veel beenruimte en onbelemmerd zicht is deze topbioscoop een must voor de echte filmliefhebber. Onlangs heeft Foroxity ‘lazy seats’ geïntroduceerd. Dit zijn extra ruime stoelen met de optie om achterover te leunen terwijl je benen worden ondersteund. Met topgeluid, prachtig beeld en comfort zul jij als echte filmliefhebber genieten met volle teugen bij Foroxity Roermond.

Ticketmenu

Een bezoekje aan Foroxity Roermond combineer je met een ticketmenu bij Schnitzelparadies. Met het ticketmenu van het Schnitzelparadies kun je eerst genieten van een driegangenkeuzemenu voor €29,95 (inclusief bioscoopkaartje). Je kunt ook voor alleen een schnitzel met drankje gaan en dan naar de bios voor slechts €22,95. Om zeker te zijn van een tafeltje raden wij je aan via onze website te reserveren. Eten en een bezoek aan Foroxity Roermond doe je met het ticketmenu van het Schnitzelparadies.

Foroxity Roermond eten