default-header
Home Film en eten arrangement

Film en eten arrangement

Voor een leuk avondje uit met vrienden of familie kies je voor een film en eten arrangement bij Schnitzelparadies in Roermond. Voorafgaand aan een leuke film naar keuze een lekker hapje eten bij je favoriete restaurant, dat maakt je avond compleet! En nog completer wordt het met een voordelig ticketmenu van Schnitzelparadies.

Schnitzelparadies

Gastvrouwen en -heren die rondlopen in dirndl jurkjes en lederhosen, grenenhouten interieur en uitzicht op een prachtige groene alpenweide: Waan je in Tiroler sferen bij het Schnitzelparadies! Ons uitgebreide ticketmenu biedt voor ieder wat wils. Of je nu een lekkere schnitzel wilt met champignonroomsaus, hollandaisesaus of een naturel schnitzel met een schijfje citroen, de keuzemogelijkheden zijn eindeloos. Bij onze schnitzels serveren bij salade en frites of wedges. Uiteraard kun je al dit lekkers genieten met een goedgevulde pul bier, een lekker glaasje wijn of glas fris.

Ticketmenu’s

Voor slechts €24,95 geniet je bij het Schnitzelparadies van een compleet ticketmenu. Een  schnitzel van maar liefst 200 gram met saus naar keuze, zowel frisdrank als een alcoholische versnapering en een bioscoopticket voor jouw favoriete film. Voor een iets uitgebreidere maaltijd biedt Schnitzelparadies daarnaast een driegangenticketmenu voor €33,50. Van rundercarpaccio, salade geitenkaas tot een schnitzel met saus naar keuze en als afsluiter een lekkere dame blanche, creme brulee of een chocolademousse dessert zodat jullie daarna met een volle buik kunnen genieten van jullie film naar keuze.

Ticketmenu

Bioscoop

Het Schnitzelparadies heeft een locatie in Roermond en biedt het ticketmenu aan in samenwerking met Foroxity Roermond. Foroxity Roermond heeft maar liefst zeven zalen, luxe stoelen en tafeltjes, veel beenruimte en onbelemmerd zicht voor dat ze een topbioscoop is voor de echte filmliefhebber. Er zijn nu zelfs ‘lazy seats’ geïntroduceerd bij Foroxity: extra ruime stoelen met de optie om achterover te leunen terwijl je benen worden ondersteund. Met topgeluid, prachtig beeld en comfort kijk je films zoals het hoort!

Reserveer nu

Als je verzekerd wilt zijn van een tafeltje op de avond van jouw bezoek, dan raden we je aan om telefonisch via 0475 337 443 of via de website te reserveren. Wij leggen dan tevens de bioscooptickets voor je klaar!

Film en eten arrangement