default-header
Home Eten met grote groepen

Eten met grote groepen

Ben jij op zoek naar een restaurant waar je heerlijk kunt eten met grote groepen? Dan is Schnitzelparadies de geschikte locatie! Het restaurant is gevestigd in het centrum van de stad Roermond. De geschikte locatie bij uitstek om te gaan uiteten met een grote groep. Wij bieden arrangementen voor groepen vanaf tien personen. Ons restaurant biedt ruimte voor 175 personen. Schnitzelparadies is geschikt voor jong en oud; door onze diverse en uitgebreide menukaart is er genoeg keuze voor iedereen. Kom met je groep uiteten en waan je even in de Tiroler sferen. Graag reserveren voor bezoek zodat wij op de hoogte zijn van jouw komst.

Groepsarrangementen  

Bij Schnitzelparadies bieden wij uiteraard speciale arrangementen aan voor groepen vanaf tien personen! Zo bieden wij een driegangenmenu aan dat ideaal is voor de lunch, met een kopje soep, een schnitzel van 120 gram met een van de overheerlijke sauzen en een dessert. Voor de grotere eters onder ons hebben we een soep, met een schnitzel van 200 gram met een overheerlijke saus naar keuze, aardappelsalade en gemengde salade, onbeperkt friet of wedges en met een dessert. Heb je geen zin in een driegangenmenu, dan ben je natuurlijk ook welkom met je groep voor een heerlijke koffie met een gebak of een borrelarrangement. Wil jij meer informatie over de arrangementsprijzen voor groepen vanaf tien personen? Neem dan zeker even een kijkje op onze website. 

Groepen

Schnitzelparadies  

Ons restaurant is helemaal in stijl ingericht: met een blik op de Alpenweide, geurende bloemen, het grenenhouten interieur en een heerlijke pul bier waan jij je even helemaal in de Tiroler sferen. Onze werknemers staan zeven dagen in de week voor jou klaar om jou de ultieme Tiroler ervaring te bezorgen. Wij hebben een diverse en uitgebreide menukaart met alleen al keuze uit meer dan 50 schnitzelvarianten en tal van overheerlijke sauzen. Naast schnitzels hebben we ook andere vlees-, vis– en vegetarische gerechten. Ben jij benieuwd welke gerechten er precies allemaal op de menukaart staan? Neem een kijkje op de website. 

Menu
Eten met grote groepen