default-header
Home Eten met een groep

Eten met een groep

Wil jij met een groep komen eten in ons restaurant? Dat is zeker mogelijk! Schnitzelparadies is gevestigd in het centrum van de gezellige stad Roermond. Een traditioneler schnitzelrestaurant dan het Schnitzelparadies ga je in Roermond niet vinden! Met grenen houten interieur, personeel dat rondloopt in dirndl jurkjes en lederhosen en uitzicht op een groene Alpenweide, waan jij je bij Schnitzelparadies Roermond in unieke Tiroler sferen. Ons restaurant biedt een diverse en uitgebreide menukaart. Wij geven onze gasten de keuze uit meer dan 50 verschillende soorten schnitzelvarianten. Natuurlijk hebben we traditionele schnitzels met overheerlijke sauzen als peperroomsaus, champignonsaus, hollandaisesausjägersausstroganoffsaussatésaus, zigeunersaus en kaas-speksaus. Daarnaast geven we je de keuze uit onze wereldschnitzels, die bij vele van onze gasten favoriet zijn. Wat zijn wereldschnitzels? Wereldschnitzel zijn schnitzels met ingrediënten uit alle windstreken. Naast onze schnitzels hebben we ook nog vele andere overheerlijke gerechten. Kom deze zeker een keer proeven. 

Groepsarrangementen 

Bij Schnitzelparadies bieden we onze gasten natuurlijk speciale groepsarrangementen. Deze groepsarrangementen zijn voor groepen vanaf tien personen. Neem bijvoorbeeld een van onze driegangenmenu’s. Zo hebben we een driegangenmenu met een soep, een schnitzel van 200 gram met een overheerlijke saus naar keuze, aardappelsalade en gemengde salade en een dessert. Dit menu is inclusief onbeperkt friet of wedges. Heb je geen zin in een heel driegangenmenu? Dan bieden we jou nog anderen arrangementsprijzen vanaf tien personen. Meer informatie voor welke gerechten onze arrangementsprijzen gelden? Dit is te vinden op onze website. 

Groepen

Groepsuitje bij Schnitzelparadies 

Je vraagt je wellicht af: is er genoeg ruimte om met een grote groep te komen eten bij Schnitzelparadies? Schnitzelparadies Roermond biedt plaats voor wel 175 personen. Ook hebben we voor de kleine gasten een leuke speelhoek. Zitten jouw kinderen liever aan tafel? Ook dit is natuurlijk bij ons geen probleem, voor hen hebben we een leuke kleurplaat. Dit is het restaurant waar jij naar op zoek bent. Reserveren kan telefonisch via 0475 337 443, via e-mail en via onze website.  

Eten met een groep