default-header
Home Eten met een groep Limburg

Eten met een groep Limburg

Wil jij met een groep komen eten in Limburg? Bij Schnitzelparadies ben je van harte welkom! In ons restaurant hebben we speciale groepsarrangementen voor groepen vanaf tien personen. Schnitzelparadies ligt in het centrum van de stad Roermond. Het restaurant is geheel in Tiroler stijl ingericht: met een blik op de Alpenweide, geurende bloemen aan tafel, het grenenhouten interieur en een heerlijke pul bier waan jij je even helemaal in de Tiroler sferen. Onze medewerkers van Schnitzelparadies staan zeven dagen in de week speciaal voor jou klaar om ervoor te zorgen dat dit een ervaring wordt om nooit te vergeten.

 

Groepsarrangementen

Bij Schnitzelparadies is het uiteraard mogelijk om met een groep te komen uiteten. Voor grotere groepen vanaf tien personen bieden wij speciale arrangementen aan. Zo hebben we bijvoorbeeld een driegangenmenu voor de kleine trek met een soepje, een schnitzel van 120 gram met een van onze overheerlijke sauzen en een heerlijk dessert. Dit menu is ideaal voor de lunch. Ook hebben we een driegangenmenu voor de grote trek met een soepje, een schnitzel van 200 gram met een saus naar keuze, aardappelsalade, gemengde salade, onbeperkt friet of wedges en een heerlijk dessert om de avond goed af te sluiten. Meer informatie over de arrangementsprijzen zijn te vinden op onze website. 

Groepen

Onbeperkt genieten

Iedere dinsdag kun je bij Schnitzelparadies genieten van onbeperkt schnitzels eten. Dit is ideaal voor mensen die geen keuze kunnen maken, je kunt zoveel schnitzels proeven als je zelf wilt. Wat houdt deze actie precies in? Iedere keer bestel je één schnitzel met een saus naar keuze: peperroomsaus, champignonsaus, hollandaise saus, jägersausstroganoffsaus, satésaus, zigeunersaus en kaas-speksaus. Ook geniet je van verse salades, friet, aardappelsalade en/of huzarensalade. Wil jij komen genieten van deze wekelijkse actie. Dan raden wij jou aan vooraf te reserveren, zodat jij verzekerd bent van een plekje in ons restaurant. Reserveren kan telefonisch via tel:0475 337 443, via mailto:schnitzelparadies@coxenco.com of via onze website. 

Eten met een groep Limburg