default-header
Home Eten in Roermond

Eten in Roermond

Ben jij op zoek naar een restaurant waar je lekker kunt eten in Roermond? Dan ben je bij Schnitzelparadies Roermond aan het juiste adres! Op de menukaart van ons gezellige restaurant vind je meer dan 50 verschillende schnitzels, maar ook voldoende andere vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Het restaurant is gelegen om de hoek van het Designer Outlet Roermond en op wandelafstand van het historische centrum. Wanneer kom jij eten in Roermond?

Dé winkelstad van het zuiden

Een steeds grotere groep weet de Limburgse stad Roermond te vinden. Dat is natuurlijk niet gek, in het Designer Outlet vind je meer dan 200 internationale designermerken met een fikse korting. Bij een bezoek aan het historische stadscentrum of het Designer Outlet hoort natuurlijk ook een lekkere maaltijd. Om de dag met voldoening af te sluiten wil je natuurlijk lekker eten in Roermond. Wil je lekker eten voor een aantrekkelijke prijs? Kom dan eens een hapje eten in ons Tiroler restaurant.

Menu

Tiroler sferen midden in Roermond

Bij binnenkomst van ons restaurant worden veel gasten verrast door de knusse aankleding. Het lijkt wel alsof je in de Oostenrijkse streek Tirol een restaurant bent binnengelopen. De tafels zijn bekleed met traditioneel geruite tafelkleden. Op deze tafelkleden staan grote pullen bier, die met een brede glimlach worden rondgebracht door gastheren en gastvrouwen in traditionele kledij. De menukaart is dan ook geïnspireerd op de traditionele Duitse- en Oostenrijkse keuken. Zo staan er meer dan vijftig verschillende schnitzels op onze menukaart. Maar ook bijvoorbeeld traditionele gerechten zoals Frittatensuppe, Käsespätzle en Kaiserschmarrn.

Voordelig driegangenmenu

Naast het grote aanbod aan vleesgerechten, staan er genoeg heerlijke gerechten op de kaart voor visliefhebbers en vegetariërs. Of geniet van een smaakvol driegangendiner voor een vaste lage prijs van € 23,95. Mocht je graag een keertje willen komen eten in Roermond bij het Schnitzelparadies? Reserveer dan eenvoudig online en voorkom teleurstelling bij een vol restaurant.

Eten in Roermond