default-header
Home Eten in Groep

Eten in Groep

Wil jij bij Schnitzelparadies eten in een groep? Dit is zeker mogelijk! Wij heten jou en jouw groep van harte welkom. In ons restaurant bieden we ruimte voor meer dan 175 personen. Schnitzelparadies ligt in Roermond aan het Kazerneplein, waar je heerlijk kunt gaan winkelen in het Designer Outlet. Of ga je liever met jouw groep naar de film? Tegenover Schnitzelparadies ligt Foroxity Roermond met topfilms in acht luxe zalen en altijd de laatste releases. In Roermond hoef je je in ieder geval niet te vervelen.

Gerechten  

Bij Schnitzelparadies kun je genieten van de Tiroler sferen: met blik op de Alpenweide, bloemen aan jouw tafel, het grenenhouten interieur en een heerlijke koude pul bier waan jij je even geheel in Tiroler sferen. In ons restaurant hebben we een zeer diverse en uitgebreide menukaart. Wat dacht je van de schnitzel Amerika met barbecuesaus, spekreepjes, kipreepjes, uienringen en paprikareepjes. Ook hebben we echte Tiroler specialiteiten op onze menukaart staan zoals de overheerlijke kaiserschmarrn geserveerd met appelmoes, rozijnen in rum, poedersuiker en preiselbeeren. Naast deze gerechten hebben we nog vele verschillende schnitzels met overheerlijke sauzen en andere verrukkelijke specialiteiten.

Menu

Groepen

Wil je graag in een groep komen eten bij Schnitzelparadies? Dat is zeker mogelijk! Bij ons kun je de avond goed beginnen of een dag goed afsluiten. Wij bieden arrangementen voor groepen vanaf tien personen. Zo hebben we driegangenmenu’s die ideaal zijn voor de lunch en diner. Naast deze driegangenmenu’s hebben we verschillende arrangementsprijzen voor groepen vanaf tien personen.

Groepen

Ticketmenu

Heerlijk dineren en de avond goed afsluiten met een film bij Foroxity Roermond. Wij maken jouw avond uit helemaal compleet! Geniet van een overheerlijk driegangenmenu of schnitzel in ons restaurant. Vervolgens kun je genieten van een film naar jouw keuze. Reserveren voor het ticketmenu kan via tel: 0475 377 433 0475 377 433, via de website of per mailto: schnitzelparadies@coxenxo.com. Geef bij het reserveren duidelijk aan naar welke film je wil gaan en hoe laat deze draait.

Eten in Groep