default-header
Home Eten groep

Eten groep

Bij Schnitzelparadies kun je heerlijk komen eten met een groepIn ons restaurant beschikken we over een zeer diverse en uitgebreide menukaart. In de omgeving van Markt 10 is genoeg te beleven! Zo kun je genieten van de prachtige pleinen en winkels die Roermond te bieden heeft. Ook ben je binnen een paar minuten in het Designer Outlet Roermond waar je heerlijk kunt winkelen in jouw favoriete winkels. 

Gerechten  

Op onze menukaart staan veel verschillende gerechten. Zo biedt onze menukaart voor ieder wat wils. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan schnitzels met tal van overheerlijke sauzen. Naast deze schnitzels hebben ook heerlijke wereldschnitzels met ingrediënten uit alle windstreken. En wat dacht je van Schnitzelparadies met de lunch? Voor de lunch hebben we verschillende soorten broodjes met verrassend beleg. Zo hebben we bijvoorbeeld een heerlijk broodje schnitzel met een overheerlijke saus naar keuze, sla, tomaat en komkommer. Nog meer overheerlijke gerechten zijn te vinden op onze menukaart. 

Menu

Groepsarrangementen  

Wil jij met een groep komen eten bij Schnitzelparadies? Dit is zeker mogelijk! Schnitzelparadies is de perfecte locatie om je avond te beginnen of juist om de avond af te sluiten. Hebben we voor groepen vanaf tien personen speciale groepsarrangementen. Zo hebben we een heerlijk driegangenmenu voor de kleine trek met een soepje, een schnitzel van 120 gram met een overheerlijke saus naar keuze en een dessert. Naast dit driegangenmenu hebben we ook een menu voor de grote trek met een soepje, een schnitzel van 200 gram met een van onze sauzen, aardappelsalade, gemengde salade, onbeperkt friet of wedges en als afsluiter een heerlijk dessert. Meer speciale groepsarrangementen zijn te vinden op onze website. 

Groepen

Reserveren  

Wil jij met jouw groep een bezoek komen brengen in ons restaurant? Vergeet dan niet even voor bezoek te reserveren. Reserveren kan via tel: 0475 377 433, via mailto: schnitzelparadies@coxenco.com of via onze website.  

Eten groep