default-header
Home Eten en film kijken

Eten en film kijken

Op zoek naar een leuke activiteit om een avond mee te vullen? Bij het Schnitzelparadies is er de mogelijkheid om een avond heerlijk te eten in combinatie met een film kijken in de bioscoop! In samenwerking met de bioscoop Foroxity in Roermond wordt het een onvergetelijke avond. Ga eerst lekker uiteten bij ons restaurant en geniet daarna van een ontspannende film.

Eten met Tiroler sferen

Bij het Schnitzelparadies is het eten met Tiroler sferen. Met keuze uit meer dan is 50 schnitzelvarianten het altijd raak. Verder is er ook nog de keuze uit diverse sauzen. Onder het genot van een heerlijk biertje uit een grote pul en geruite tafelkleden lijkt het in ons restaurant alsof je je in Tirol bevindt. Het personeel dat rondloopt in dirndls en lederhosen en het grenenhouten interieur maken deze unieke sfeer helemaal af.

Cinema’s

Met een toplocatie in een van de grootste steden van Limburg en een bioscoop tegenover ben je bij Schnitzelparadies aan het juiste adres. Na een bezoek aan ons restaurant in Roermond kun je voor een film terecht bij Foroxity Roermond. Deze topbioscoop heeft ruimte voor maar liefst 7 zalen, luxe stoelen en tafels, ontzettend veel beenruimte en duidelijk zicht op het bioscoopscherm.

Ticketmenu’s

Maak je avond compleet met een van onze ticketmenu’s, hiermee wordt uit eten en film kijken gecombineerd. Voor maar liefst 29,95 per persoon geniet je al van een heerlijk driegangendiner dat bestaat uit een voorgerecht, schnitzel, nagerecht en een bioscoopkaartje. Genoeg aan alleen een hoofdgerecht? Er is ook een ticketmenu voor 22,95 per persoon; dit is een schnitzel en drankje inclusief bioscoopkaartje. Wij raden aan om twee uur van tevoren aanwezig te zijn bij een driegangendiner.

Ticketmenu

Boek direct!

Verzekerd zijn van een tafel voor een onvergetelijke avond? Boek telefonisch of via onze website. Heb je een dieet, intolerantie of allergie? Wij houden hier graag rekening mee, neem hiervoor contact met ons op.

Eten en film kijken