default-header
Home Bioscoop Roermond

Bioscoop Roermond

Wil jij graag de nieuwste film zien bij de Bioscoop in Roermond? Bij Schnitzelparadies Roermond maak je jouw avondje uit helemaal compleet door een blockbuster te combineren met een heerlijk uit etentje. Voordat de film van jouw keuze bij Bioscoop Foroxity Roermond begint, geniet je van een heerlijk driegangen keuzemenu inclusief bioscoopticket voor slechts €29,95 of een knapperige schnitzel en een drankje, inclusief bioscoopticket voor €22,95 per persoon.

Zo combineer je een bezoekje aan de bioscoop in Roermond met een heerlijke maaltijd. Bij Schnitzelparadies en Foroxity beleef je een compleet avondje uit met je geliefde, jouw gezin, familie of vriendengroep. Reserveren kan eenvoudig online. De medewerkers van het Schnitzelparadies regelen de kaartjes voor de bioscoop in Roermond.

Keuze uit meer dan 50 schnitzels

De menukaart van Schnitzelparadies staat boordevol met schnitzels, ook staan de heerlijkste vlees-, vis- en vegetarische gerechten op de kaart. Iedereen die ooit op vakantie is geweest in Oostenrijk, gaat misschien voor een van de vele Tiroler specialiteiten, zoals Frittatensuppe, Käsespätzle, Kaiserschmarrn of ambachtelijke Apfelstrudel. Mocht je er niet helemaal uitkomen, dan geeft het personeel graag een suggestie. Ben je benieuwd welke schnitzels er allemaal op de kaart staan? Neem dan alvast een kijkje op de menukaart voorafgaand aan jouw bezoek aan de bioscoop in Roermond.

Menu

Een stukje Tirol in Roermond

Niet alleen de kaart is geïnspireerd door Tiroler sferen, maar ook de gehele inrichting van het restaurant. Als je voorafgaand aan de film in de bioscoop in Roermond ons restaurant binnenwandelt, waan je jezelf helemaal in Tiroler sferen. Alle tafels zijn bedekt met een traditioneel rood geruit tafelkleed, bier wordt geserveerd in een flinke pul en het bedienend personeel is gekleed in dirndls en lederhosen. Reserveer eenvoudig online jouw tafeltje, dan zorgen wij ervoor dat die gedekt is en de kaartjes voor jouw film klaarliggen!

Wij adviseren om minimaal twee uur voor aanvang van de film te reserveren. Begint de film om 20:00 uur dan adviseren wij om te reserveren voor 18:00 uur, zodat je voldoende tijd hebt om te genieten van het driegangendiner.

Bioscoop Roermond