default-header
Home Bioscoop met eten

Bioscoop met eten

Om een avondje uit compleet te maken zijn er tal van restaurants met mooie aanbiedingen. Zo heeft Schnitzelparadies de handen ineen geslagen met diverse bioscopen in Limburg door een heus ticketmenu aan te bieden. Op deze manier kunnen onze gasten genieten van een heerlijk diner waarna ze vervolgens een gezellig avondje uit in de bioscoop beleven. Bij Schnitzelparadies waan jij je even in Tiroler sferen. Wij staan garant voor een gezellig avondje uit met de lekkerste schnitzels en de leukste Tiroler sfeer. Het grenenhouten interieur en medewerkers in dirndls en lederhosen maken jouw Tiroler ervaring compleet!

Schnitzelparadies en Foroxity Roermond

Schnitzelparadies Roermond heeft samen met Foroxity Roermond de ideale actie bedacht voor gasten die zin hebben in een compleet avondje uit. Door de ideale locatie van Schnitzelparadies Roermond kunnen gasten na hun heerlijke diner bij Schnitzelparadies aansluitend de bioscoopzaal inwandelen om te genieten van de beste films van deze tijd. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk eerst naar de film te gaan en daarna te gaan eten bij het Schnitzelparadies.
Het enige wat je hoeft te doen is een reservering te plaatsen bij één van de Schnitzelparadies vestigingen. Wij regelen een mooi tafeltje in ons restaurant en de bioscoopkaartjes.

Ticketmenu

Het ticketmenu reserveren

Het ticketmenu bestaat uit een schnitzel, en een bioscoopkaartje voor slechts €27,50. Mocht je zin hebben in een uitgebreid diner, dan geniet je voor slechts €36,50 van een driegangenmenu in combinatie met een bioscoopbezoek.

Je kiest de film en wij zorgen ervoor dat je kunt genieten van een heerlijke maaltijd en dat de bioscoopkaartjes voor je klaar liggen bij het Schnitzelparadies. Kies je voor een driegangenmenu, dan raden wij je aan om twee uur van tevoren bij ons te komen eten zodat je in alle rust naar de bioscoop kunt. Het ticketmenu kun je zowel via onze website als telefonisch via 0475 337 443 of in het restaurant reserveren.

We hopen je snel te zien bij ons gezellige Schnitzelparadies!

Bioscoop met eten