default-header
Home Bios Roermond

Bios Roermond

Voor een leuk avondje uit ga je naar de bios in Roermond. Lekker een toffe film kijken met vrienden of familie is voor veel mensen een manier om even af te schakelen van de dagelijkse gang van zaken. Wat nog beter is: wanneer je naar de bioscoop in Roermond gaat, kun je dit combineren door eerst wat te gaan eten bij het Schnitzelparadies. Ideaal, want ze liggen zelfs tegenover elkaar!

Foroxity Roermond

Met zeven zalen, luxe stoelen en tafeltjes, veel beenruimte en onbelemmerd zicht zorgt Foroxity Roermond ervoor dat het een topbioscoop is voor de echte filmliefhebber. Er zijn nu zelfs ‘lazy seats’ geïntroduceerd bij Foroxity: extra ruime stoelen met de optie om achterover te leunen terwijl je benen worden ondersteund. Met topgeluid, prachtig beeld en comfort kijk je films zoals het hoort! Het zou natuurlijk ideaal zijn als je van tevoren nog lekker een hapje kunt eten…

Ticketmenu

Schnitzelparadies Roermond

Bij het Schnitzelparadies bieden we een ticketmenu aan waarbij je kunt genieten van een heerlijke schnitzel voordat je naar de bioscoop gaat. Bij het Schnitzelparadies in Roermond waan je je in Tiroler sferen, compleet met geruite tafelkleden, houten muren en personeel gekleed in dirndls of lederhosen. Voor schnitzels kun je bij ons terecht voor klassiekers als schnitzels met champignon-, stroganoff- en zigeunersaus. Daarnaast hebben we ook exotische varianten met een Engelse, Mexicaanse of Franse twist. Je kunt ook zelf de grootte van de schnitzel bepalen. Je kunt kiezen voor een schnitzel van 120, 200, 300 of zelfs 500 gram!

Ticketmenu bios Roermond

Maak je avondje uit dus helemaal compleet door een combinatie van food en film voor een aantrekkelijke prijs. Met het ticketmenu van het Schnitzelparadies kun je eerst genieten van een driegangen keuzemenu voor €29,95 (inclusief bioscoopkaartje). Je kunt ook voor alleen een schnitzel met drankje gaan en dan naar de bios voor slechts €22,95. Als je verzekerd wilt zijn van een tafel op de avond van jouw bezoek, dan raden we je aan om via de website te reserveren. Wij zien je dan vanzelf verschijnen!

Bios Roermond