default-header
Home Beste schnitzel restaurant

Beste schnitzel restaurant

Wil jij weten waar in Nederland je het beste schnitzel restaurant kunt vinden? Dan kunnen wij jou mededelen dat je het beste restaurant hebt gevonden, namelijk SchnitzelparadiesSchnitzelparadies is gevestigd in het centrum van de stad Roermond. Sinds de opening van Schnitzelparadies weten vele schnitzelfans ons restaurant te vinden. Onze gasten komen niet alleen uit de regio Roermond maar ook van ver daarbuiten om te kunnen genieten van de heerlijke schnitzelvarianten die wij te bieden hebben. Al onze medewerkers vormen samen een hecht team en staan zeven dagen in de week voor jou klaar. Wil jij reserveren in het beste schnitzel restaurant van heel Nederland? Dit kan telefonisch via 0475 337 443, e-mail of via de website.  

Diverse gerechten 

Bij Schnitzelparadies heb je alleen al de keuze uit meer dan 50 schnitzelvarianten, van kleine tot grote schnitzels, en tal van overheerlijke sauzen. Ook staan er op onze menukaart een aantal wereldschnitzels met ingrediënten uit alle windstreken, die bij vele van onze gasten favoriet zijn. Alle schnitzels worden geserveerd met frites en salades. Ook is er bij de schnitzelgerechten een compleet menu beschikbaar met vooraf een soepje en een dessert om nog even heerlijk na te kunnen genieten van deze overheerlijke gerechten. Ben jij niet zo’n schnitzel fan? Dat kan natuurlijk ook, ook geven wij jou genoeg keuze uit anderen diverse gerechten. Behalve schnitzels hebben we namelijk ook andere vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Ook kun je kiezen uit verschillende maaltijdsalades. Neem bijvoorbeeld de salade kaassoufflé met mini kaassoufflés, gemengde sla, croutons, komkommer, gebakken champignons, paprika, ui, pijnboompitten, tomaat, lenteui en een heerlijke dressing. Je kunt altijd een kijkje nemen op onze menukaart via de website.  

Menu

Onbeperkt schnitzels 

Kun jij geen keuze maken tussen verschillende schnitzelgerechten? Dit is ook helemaal niet nodig! Iedere dinsdag kun je namelijk terecht bij Schnitzelparadies voor het eten van onbeperkt schnitzels voor maar € 19,95. Per keer bestel je een schnitzel met een overheerlijke saus uit deze lijst: naturel, peperroomsaus, champignonsaus, hollandaisesausjägersausstroganoffsaus, satésaus, zigeunersaus en kaas-speksaus. Deze gerechten zijn inclusief: onbeperkt salade, frites, aardappelsalade en huzarensalade. Wil jij zeker zijn van een plekje in ons restaurant? Dan raden wij je aan vooraf te reserveren.  

Beste schnitzel restaurant