default-header
Home Apfelstrudel restaurant

Apfelstrudel restaurant

In ons restaurant kun je komen genieten van heerlijke versgebakken apfelstrudel. Bij Schnitzelparadies hebben we verschillende typische Tiroler gerechten op onze menukaart staan waaronder onze apfelstrudel.met een bolletje vanille-ijs, poedersuiker, vanillesaus en slagroom. Onze medewerkers staan zeven dagen in de week speciaal voor jou klaar en kunnen niet wachten om jou te ontvangen. Kom zeker langs! 

Tiroler specialiteiten 

Bij Schnitzelparadies hebben we een zeer diverse en uitgebreide menukaart. Waar verschillende heerlijke gerechten op te vinden zijn. Neem bijvoorbeeld onze heerlijke versgebakken kaiserschmarrn geserveerd met appelmoes, rozijnen in rum, poedersuiker en prieselbeeren. Naast deze lekkere gerechten hebben we ook een Tiroler platte met schnitzel, curryworst en kipspies geserveerd met salade en frites of een käsespätzle met spek, ui en champignons in een romige kaassaus. Wil jij weten welke gerechten we nog meer op onze menukaart hebben staan? Vergeet dan niet een kijkje te nemen op onze menukaart. 

Menu

Jarige job eet voor nop  

Bij ons vieren we jouw verjaardag graag met je mee! Geniet op jouw verjaardag van een overheerlijke schnitzel! Op jouw verjaardag kun je namelijk komen genieten van een gratis driegangenmenu (exclusief drankjes). Wel zijn er voor deze actie een aantal voorwaarden: neem een geldig legitimatiebewijs mee en je komt met minimaal drie gasten. Deze actie is alleen geldig op de dag van je verjaardag. Meer informatie is te vinden op onze website. 

Jarige job eet voor nop

Reserveren 

Ons restaurant geheel in Tiroler stijl ingericht: met een blik op de Alpenweide, geurende bloemen aan tafel, het grenenhouten interieur en een heerlijke pul bier waan jij je even helemaal in de Tiroler sferen. Wil jij een bezoek brengen aan ons paradies en verzekerd zijn van een plekje in ons restaurant? Dan raden wij jou aan om voor bezoek even te reserveren. Reserveren kan telefonisch via 0475 377 443, via e-mail of via onze website.

Apfelstrudel restaurant