default-header
Home Onbeperkt eten Roermond

Onbeperkt eten Roermond

Wil jij graag onbeperkt eten in Roermond? Kom dan eens naar Schnitzelparadies! In ons restaurant geniet je in Tiroler sferen van heerlijke schnitzels in combinatie met een ijskoude pul bier. Op dinsdagen is het mogelijk om onbeperkt te genieten van onze schnitzels. Voor een vast bedrag van €19,95 eet je zoveel schnitzels als je op kunt! Iedere ronde mag je een schnitzel bestellen met een saus naar keuze, zo kun je heerlijk onbeperkt eten in Roermond.

Beleef Tiroler sferen

Ben je wel eens op vakantie geweest naar Duitsland of Oostenrijk? Dan herken je het direct!  Een knus restaurant met geruite tafelkleden, personeel gekleed in lederhosen en dirndls, grote pullen bier en grenenhouten muren. Je waant je direct in een ‘gemütlich’ Duits of Oostenrijks restaurant. Daar hoort natuurlijk ook lekker eten bij en dat vind je bij Schnitzelparadies in Roermond. Zoals de naam wellicht al verklapt, vind je op de menukaart heel veel Schnitzels. En niet zomaar schnitzels, je hebt de keuze uit ruim 50 verschillende varianten. Zo valt er altijd wel een in de smaak!

Menu

Onbeperkt schnitzels eten nabij het Designer Outlet in Roermond

Schnitzelparadies is gelegen net naast het Designer Outlet. Dankzij deze ideale ligging ben je, zowel vanuit het Designer Outlet als vanuit het bruisende centrum van Roermond, binnen no-time bij ons restaurant en kun je genieten van heerlijke schnitzels. Op dinsdag kun je zelfs smullen van een onbeperkt aantal schnitzels. Daarnaast kun je iedere andere dag à la carte genieten van verschillende gerechten. Heb je stevige trek? Ga dan voor onze maxi schnitzel van maar liefst 500 gram.

Wil je onbeperkt eten in Roermond bij Schnitzelparadies? Dan mag je iedere ronde één schnitzel bestellen. Je hebt iedere ronde de keuze uit een van de volgende sauzen:

  • Naturel
  • Peperroomsaus
  • Champignonroomsaus
  • Hollandaise saus
  • Jägersaus
  • Stroganoffsaus
  • Satésaus
  • Zigeunersaus
  • Kaas-speksaus

Natuurlijk mag je ook onbeperkt genieten van de bijgerechten. Zo geniet je van een heerlijke frisse salade, verse frites, heerlijke Duitse Kartoffelsalat en huzarensalade.

Heb jij al een dinsdag vastgelegd om bij ons onbeperkt te komen genieten van schnitzels? Wij kijken uit naar jouw komst!

Onbeperkt eten Roermond